Zatiahnuté
15°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Sklamanie pre Bohuša Matuša! Mladučká Lucinka (16) zlyhala!
Zdielať na

Sklamanie pre Bohuša Matuša! Mladučká Lucinka (16) zlyhala!

Zdroj: Facebook

Už takmer dva roky tvoria zamilovaný pár, hoci je medzi nimi 30-ročný rozdiel. Na tom by ešte azda nebolo nič zvláštne, ak by spevák Bohuš Matuš nemal 46 rokov. To znamená, že keď spolu začali chodiť, mala jeho Lucinka len 14 rokov.

Obaja sa zaprisahávali, že ich vzťah nebol fyzický, napokon, v opačnom prípade by Matuš putoval za mreže. Po dvoch rokoch už otočili, dokonca vraj začali premýšľať o bábätku.

Mladučkej Lucii sa ale podľa všetkého zachcelo ešte pred materstvom niečo iné. Stať sa muzikálovou hviezdou, akou je jej vyvolený Bohuš, píše portál Blesk.cz.

Vypočujte si jednu o ostatných Matušových piesní:

Lucia absolvovala konkurz v Divadle Broadway. Jej priateľ je tam hlavnou postavou v muzikále Kat Mydlář, tak si zrejme povedala, že tancovať po jeho boku by bolo skvelé. Skutočne sa poctivo pripravovala, nielen po tanečnej, ale aj po speváckej stránke. Kasting ale nedopadol podľa očakávaní.

"Lucinka nebola úplne spokojná s tancom, nebolo to celkom ono, tak tomu dáme ešte pár rokov. Myslím, že sa tam raz dostane, ak bude usilovne cvičiť," povedala Blesku česká muzikálová hviezda. Pravdou je, že si vyberal veľmi náročný režisér, Libor Vaculík, možno u iného budú Luciine šance vyššie. Alebo možno zatiaľ uprednostní materstvo, ako prednedávnom tvrdili.

Súvisiace články

Najčítanejšie