Zatiahnuté
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Čo vlastne chcú?! Harry a Meghan opúšťajú Kanadu, vyhliadli si iný štát!
Zdielať na

Čo vlastne chcú?! Harry a Meghan opúšťajú Kanadu, vyhliadli si iný štát!

Archívna reportáž

Niekto by si pomyslel, že to už snáď nemôžu myslieť vážne. Najprv si Harry a Meghan nechali za milióny daňových poplatníkov zrekonštruovať sídlo v Británii, potom sa rozhodli dať si pohov od kráľovskej rodiny a presťahovať sa do Kanady, teraz vymysleli zase niečo iné.

Meghan a Harry zrejme sami celkom nevedia, čo chcú. Tri týždne visela vo vzduchu Kanada, vyhliadli si tam sídlo, aj sa nasťahovali. No zachcelo sa im zrejme teplejšie pásmo, píše magazín E! News.

Meghan to asi ťahá tam, kde síce nikdy veľkú dieru do sveta filmu nespravila, no svet celebrít jej je zrejme blízky - do Hollywoodu.

Do Kanady najprv vycestovala Meghan, Harry sa pridal neskôr:

Presnejšie povedané kdesi do jej rodného mesta Los Angeles, práve tam si totiž 38-ročná Meghan a 35-ročný Harry údajne hľadajú dom. Kanada je azda ideálne, pokojné miesto na život, no večierky pre hviezdy sa tam organizujú pomerne komplikovane. "Chcela by organizovať večierky a hostiť v dome priateľov. Tieto dve veci sú pre ňu dôležité," prezradil magazínu E! News nemenovaný zdroj.

Vraj už oslovili aj miestnych, aby im s hľadaním sídla pomohli. Zatiaľ nie je nič isté, Meghan má údajne vysoké nároky. No rada by bola nablízku svojej matke, ktorá v LA žije. Napokon, možno sa začne opäť živiť herectvom.

Súvisiace články

Najčítanejšie