Zatiahnuté
10°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Harry a Meghan zažili v Kanade šok! Ich sídlo postihlo zemetrasenie!
Zdielať na

Harry a Meghan zažili v Kanade šok! Ich sídlo postihlo zemetrasenie!

Archívna reportáž

Kiežby sa dalo povedať, že ide len o metaforu. Také "zemetrasenie" sa deje už dva týždne v Británii, no v Kanade ich zasiahli skutočné otrasy zeme. Akoby skutočne nemali nikde nájsť vytúžený pokoj.

Potom, čo sa Harry a Meghan rozhodli "oslobodiť" od kráľovskej rodiny, si za miesto svojho bydliska vybrali Kanadu. Ledva sa tam ale presťahovali, už sa im smola lepí na päty, píše portál The Mirror.

Najprv sa začali mnohí Kanaďania vyjadrovať proti ich pobytu v tejto severskej krajine. Teraz sa vyjadrila aj príroda.

Harry prišiel do Kanady až po Meghan:

Harry a Meghan si zadovážili luxusné sídlo na ostrove Vancouver Island, no práve tento kus zeme zasiahlo v piatok zemetrasenie so silou 4,5 stupňa Richterovej stupnice. Stalo sa tak okolo pol druhej popoludní, no hoci boli otrasy citeľné, ostrov nehlási škody na majetku a nikto neutrpel ani zranenia.

Harry a Meghan majú navyše sídlo na južnom cípe ostrova, kde boli otrasy slabšie, ako na jeho severnom konci. Podľa seizmológov sa miestni nemusia obávať ani vĺn cunami. Ak by nebodaj došlo k ďalším otrasom a zhoršeniu bezpečnosti, párik vojvodov zo Sussexu sa vždy môže vrátiť do Británie, kde im ostalo sídlo Frogmore Cottage.

Súvisiace články

Najčítanejšie