Jasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Koniec nádejám na dobrý vzťah?! Ivana a Dominika Gottové sa do seba TAKTO pustili!
Zdielať na

Koniec nádejám na dobrý vzťah?! Ivana a Dominika Gottové sa do seba TAKTO pustili!

Archívna reportáž

Ivana Gottová oslávila pred pár dňami zrejme najsmutnejšie narodeniny, prvé bez manžela Karla. Aspoň o málo jej chcela sviatok spríjemniť maestrova najstaršia dcéra Dominika, no dopadlo to presne naopak.

Dominika vraj Ivane v deň jej 44. narodenín volala, no na druhej strane linky hovor nikto neprijal, píše portál Blesk.cz. Tak aspoň poslala správu s gratuláciou a navrhla, aby sa stretli.

Nielenže sa ale nedočkala úprimného poďakovania, ale práve naopak. Ivana ju prostredníctvom svojej hovorkyne v podstate úplne zhodila.

​Na pohrebe Karla Gotta sedeli v jednej lavici:

Ivana dala jasne najavo, že sa Dominikou nebude ani zaoberať. "Pani Gottová jej poďakovala s tým, že je to vôbec po prvýkrát, čo je popriala k narodeninám. Za celú dobu spolužitia s Karlom Gottom totiž Dominika neblahoželala ani jej, ani svojim najmladším sestričkám. Preto jej blahoprianie vníma Ivana, žiaľ, len ako ďalší mediálny kalkul," povedala za Ivanu jej hovorkyňa Aneta Stolzová.

Dominiku táto reakcia naozaj nahnevala: "Prečo to nepovie samotná Ivana?". Dodala, že slová jej macochy sa absolútne nezakladajú na pravde. "Nijako mediálne nekalkulujem. Snažím sa žiť nový život a pracovať na sebe. A to, že som jej popriala k narodeninám, nebol žiadny kalkul, ale možnosť komunikácie a prípadnej dohody na stretnutí," objasnila svoje pohnútky Dominika.

Zároveň dodala, že sa vždy snaží si termíny sviatkov strážiť, hoci sa mohlo párkrát stať, že zabudla. "Tiež som vždy, keď som prišla do Česka, priniesla sestričkám nejaké darčeky," popierala týmto tvrdením slová Ivany.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie