Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
To nemyslí vážne! Honza Nedvěd KRUTO reagoval na stav brata bojujúceho o život!
Zdielať na

To nemyslí vážne! Honza Nedvěd KRUTO reagoval na stav brata bojujúceho o život!

Archívna reportáž

V rodine Františka Nedvěda, brata o niečo známejšieho Honzu, s ktorým tvorili v minulosti legendárnu skupinu Brontosauri, mali ťažké Vianoce. Na druhý sviatok vianočný totiž 72-ročného speváka postihlo dvojité zlyhanie srdca.

Srdce folkového speváka pracovalo po príhode len na 30 percent a telo mu zaplavila voda. Vypumpovali z neho až 16 litrov. Teraz ho čaká náročná operácia - trojitý bypass.

S bratom Honzom majú už roky komplikovaný vzťah. Dlhú dobu spolu vôbec nekomunikovali, potom sa ich vzťah upravil, dokonca začali aj spoločne koncertovať. Napokon ale opäť vykopali vojnovú sekeru.

Vypočujte si jeden z najväčších hitov bratov Nedvědovcov:

Podľa portálu Blesk.cz v sebe Honza nenašiel súcitnú reakciu ani pri informácii o vážnom Františkovom stave. "Že ide brat na operáciu? Nezaujíma ma to, rovnako ako celá naša rodina," reagoval Honza s hnevom.

Po chvíli ale predsa len zmäkol. "Samozrejme, že mu budem držať palce a myslieť na neho. To, že spolu nevystupujeme a nebavíme sa, neznamená, že nám na sebe nezáleží. Len ideme každý svojou cestou," vysvetlil pozadie vzťahu s bratom Honza.

Dodal, že niet pochýb, že ak by jeden z nich zomrel, ten druhý ho oplače, ale "každý pôjde ďalej svojou cestou".

Súvisiace články

Najčítanejšie