Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Gottovej manžel sa zúfalo snaží pútať pozornosť! Dal si vytetovať TOTO!
Zdielať na

Gottovej manžel sa zúfalo snaží pútať pozornosť! Dal si vytetovať TOTO!

Archívna reportáž

Už je to týždeň, čo sa manžel Dominiky Gottovej dovalil do Česka, aby sa pokúsil bojovať o srdce najstaršej dcéry zosnulého maestra. Zatiaľ márne, zdá sa, ale je evidentné, že sa snaží vymýšľať návnady zo všetkých síl.

Najprv prišiel Timo Tolkki za Dominikou na jej pracovisko, čím ju totálne nahneval. Snaží sa totiž žiť normálny život a za prácu je vďačná, scény s manželom sú asi to posledné, čo potrebuje.

Potom išiel k hrobu svokra a rozprával o tom, ako ho mal Karel rád. To je zrejme veľmi vzdialené realite, nakoľko Dominika mu sobáš tajila vyše 10 rokov, otec ju totiž pred Timom varoval.

Dominika niesla smrť otca veľmi ťažko:

Následne vyšlo najavo, že Timo nemá ani korunu a potrebuje teda pomoc aj s ubytovaním. Dominika mu nejaké peniaze dala, no odmietla ho vziať k sebe. Napokon sa vraj vyhrážal samovraždou. Pekné slovo pre neho nemá ani jeho svokra, nazýva ho "vyžírkom", peniaze vraj ťahal aj od Karla. Aktuálne sa snaží zarobiť aj tým, že neustále volá bulvár, aby monitoroval jeho kroky.

Teraz prišiel ďalší pokus, ako zaujať, píše portál Expres.cz. Timo sa vybral do tetovacieho štúdia. Na predlaktie si nechal vytetovať číslo 777, aby mu prinieslo šťastie. Na vrch ruky si ale dal vytetovať meno svojej manželky v skratke "Domi". "Je 20 rokov súčasťou môjho života, zaslúži si byť na mojom mäse," napísal Timo k tetovaniu.

Celkom vtipne pri tom vyznieva fakt, že je tesne vedľa jaziev vyrezaných do podoby slova Panda - čo bola prezývka Timovej prvej manželky. Ktovie, aký dojem to spraví na Dominiku. Podľa komentárov väčšina národa dúfa, že sa už nenechá presvedčiť.

Súvisiace články

Najčítanejšie