Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
TOTO ste o Lucii Bílej netušili! Fanúšikov šokovala fotkou z roku 2013!
Zdielať na

TOTO ste o Lucii Bílej netušili! Fanúšikov šokovala fotkou z roku 2013!

Archívna reportáž

Lucie Bílá je nepochybne jedna z najlepších speváčok, aké sme kedy v priestore Česka a Slovenska mali. A nielen to, dokázala, že je aj dobrá herečka, najmä muzikálová, ale aj úspešná manažérka divadla a vtipná a pohotová porotkyňa v talentovej súťaži. A nielen to.

Lucie Bílá je mimoriadne aktívna a len ťažko si ju človek predstaví pri ničnerobení. Svoj totálne nabitý program ale predsa len stíha prekladať aj záľubami.

Iste, medzi jej najobľúbenejšie "záľuby" patrí posledných pár mesiacov čas venovaný priateľovi Radkovi, pri ktorom skutočne rozkvitla a žiari láskou. No Lucie sa veľmi rada venuje aj jednému nečakanému hobby.

Ostala Bílá sama? Pozrite si reportáž:

Speváčka si ulietava na hneď dvoch manuálnych zábavkách. Jednou z nich je výroba šperkov, najmä anjeličkov, ktorými potom obdarúva svojich známych. Druhou je háčkovanie. Pravdou je, že odkedy má priateľa, času na tieto záľuby jej neostáva veľa, no ešte pred pár rokmi lámala rekordy.

A nielen obrazne povedané, ale skutočne. Lucie sa na svojom Instagrame pochválila fotkou z roku 2013. Je na nej certifikát, ktorý potvrdzuje český rekord v najväčšom počte ručne uháčkovaných srdiečok. Lucie totiž svoje Černobílé tour venovala v tom roku charite -  527 srdiečok predávala a výťažok išiel na pomoc piatim postihnutým deťom. Odvtedy sa ale počet srdiečok, ako aj pomoc tým, ktorí ju potrebujú, ešte značne rozšírila, ako doplnila informáciu Lucie: "25 invalidných vozíkov, 1 bezbariérové auto".

Rekord dosiahla Lucie tak, že počas dvoch mesiacov uháčkovala denne aj 20 srdiečok, pričom výroba jedného jej zabrala zhruba 15 minút. Luciine výrobky sa stále dajú kúpiť na jej web stránke, výťažok putuje, ako inak, na charitu.

Súvisiace články

Najčítanejšie