Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Michal David zhodnotil talent Gottovej dcéry Charlotte! Zhodil pri tom inú hviezdu!
Zdielať na

Michal David zhodnotil talent Gottovej dcéry Charlotte! Zhodil pri tom inú hviezdu!

Archívna reportáž

Autor nesmrteľných hitov popu z dôb socializmu, 59-ročný Michal David, sa stal autorom mnohých muzikálov, ktoré sú v Česku aj na Slovensku veľmi vychytené. To má za následok, že si Davida obchádzajú aj muzikáloví herci a herečky, aby sa im ušla rola. Zdá sa, že jedno dievčatko má u neho dvere jednoznačne otvorené.

Nie je to len tak náhodné dievča z konkurzu, ide o dcéru legendárneho Karla Gotta, píše portál Blesk.cz. Charlotte Ella má našliapnuté na skutočne skvelú kariéru. Už pred časom totiž dostala úlohu v muzikáli Mata Hari.

Michal David ale tvrdí, že to nie je žiadna protekcia, bez talentu by nikoho neobsadil, tvrdí.

Vypočujte si Charlottu v duete s otcom Karlom:

"Vždy berieme len ľudí, ktorí niečo dokážu. Nedá sa predsa postaviť na javisko niekoho, kto v skutočnosti nič nedokáže a má len známe meno. To neexistuje. Ale Charlottka má veľký talent a záleží len na nej, ako to spracuje," vyjadril sa hitmaker Michal David.

Dodal, že veľká česká muzikálová hviezda, 43-ročná Monika Absolonová, v sebe kedysi toľko talentu nemala. "Monika si to vydrela, ale svojou usilovnosťou to dokázala. Záleží na tom, čo pre to bude chcieť spraviť Charlottka," hovorí David o vyhliadkach 13-ročnej Gottovej dcéry. Tá svoj spev predviedla svetu najmä duetom s otcom, hit Srdce nehasnou pre nich napísal Richard Krajčo z kapely Kryštof. Zrejme bude záležať aj na jej mame Ivane, ktorá je ale rôznymi ambíciami povestná, dcéru teda iste podporí.

Súvisiace články

Najčítanejšie