Zatiahnuté
15°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Kráľovná zasadila ďalšiu ranu Harrymu a Meghan! Bez milosti ich VYMAZALI!
Zdielať na

Kráľovná zasadila ďalšiu ranu Harrymu a Meghan! Bez milosti ich VYMAZALI!

Archívna reportáž

Kráľovná Alžbeta II., síce v liste deklarovala, že svojho vnuka Harryho a jeho manželku Meghan chápe a podporuje, no úplne ružové to nebude. Po ich rozhodnutí začať žiť nezávisle od kráľovskej rodiny, im totiž zasadzuje jednu ranu za druhou. Niektoré symbolické, iné pocítia aj v peňaženke.

Hlava britskej monarchie odobrala Harrymu a Meghan titul "kráľovská výsosť", rozhodla, že ju už nebudú reprezentovať a nebudú dostávať ani peniaze z verejných zdrojov. Teraz podľa všetkého rozhodla, že prídu aj ďalší spôsob príjmu, píše portál Daily Mail.

Iste nešlo o stámilióny, ale na prilepšenie to boli pekné peniaze. Reč je o predaji suvenírov zo svadby Harryho a Meghan.

Fanúšikovia monarchie si môžu kupovať rôzne suveníry spojené s významnými udalosťami a členmi rodiny cez oficiálny obchod Royal Collection. Pochopiteľne, v ponuke bolo aj viacero kúskov pripomínajúcich sobáš vojvodov zo Sussexu. Už si ale nekúpite nič.

Pred pár dňami tam pritom spomienkové predmety zo svadby Harryho a Meghan boli. Hoci palác argumentuje tým, že sa jednoducho vypredali, pravdou je, že vypredaný tovar obvykle pomerne rýchlo doplnia. V tomto prípade už ale záujemcovia dané položky vôbec nenájdu.

Tomuto kroku sa ale nemožno čudovať. Nakoľko Harry a Meghan si ešte minulý rok zaregistrovali obchodnú značku "Sussex Royal", majú zrejme v pláne poriadne zbohatnúť na vlastných suveníroch. Jedná sa údajne o vyše sto rôznych položiek a registrácia značky je platná nielen pre Európu, ale aj Austráliu a Severnú Ameriku. Expert odhaduje, že by mohli na značke časom zarobiť až pol miliardy eur.

Súvisiace články

Najčítanejšie