Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Polročný Rytmusov syn je neuveriteľný! TÁTO fotka to dokazuje!
Zdielať na

Polročný Rytmusov syn je neuveriteľný! TÁTO fotka to dokazuje!

Archívna reportáž

Už o pár dní oslávi malý Sanel "polročnicu". Svojich rodičov stihol spraviť najšťastnejšími na svete, a niet pochýb, že nech by bol akýkoľvek, milovali by ho rovnako. Podľa všetkého je to ale ozaj mimoriadne šikovný chlapček.

Hoci sa Rytmus a Jasmina snažia svojho synčeka chrániť pred zrakmi verejnosti na sociálnych sieťach, radi sa chvália rodinným šťastím.

Takto sa stalo, že fanúšikovia predsa len konečne uvideli malého Sanela v celej kráse - keď minulý týždeň zverejnila Jasmina fotku spred rodinného krbu a ľuďom neunikol veľký obraz. Na ňom mohli celkom jasne vidieť malého Sanelka konečne aj spredu.

Rytmusovi na láskavom otcovstve veľmi záleží:

Teraz ale pridal fotku Rytmus, a tá je už pomerne prekvapivá. Sanel totiž ešte len bude mať 6 mesiacov, čo je vek, keď sa bábätká obvykle dokážu len pretáčať z bruška na chrbát, niektoré sa začínajú plaziť a ozaj len malé percento sa pustí do pohybu na štyroch.

O tom, žeby sa polročné dieťatko stavalo na vlastné nohy, obvykle často nepočuť. Sú to skutočne veľmi vzácne výnimky. A Sanel patrí evidentne medzi ne. "Tento náš malinký červík má necelých 6mesiacov. Neuveriteľné, ako to letí, a aké šťastie nám do života vniesol. Odporúčam každému, kto sa cíti na to byť dobrým tatkom, ktorý sa chce starať o rodinu," okomentoval Rytmus fotku s odporúčaním.

Nezabudol dodať aj vyznanie lásky svojej manželke, ktorá mu to so srdiečkami opätovala.

Súvisiace články

Najčítanejšie