Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Paltrow a opäť jej vagína! Nový seriál pobúril odborníkov!
Zdielať na

Paltrow a opäť jej vagína! Nový seriál pobúril odborníkov!

Archívna reportáž

Gwyneth Paltrow je bezpochyby dobrá herečka, napokon, je držiteľkou Oscara. Posledné roky sa však stáva čoraz známejšou vďaka vagíne. Tá je totiž ústrednou témou jej poradenstva a podnikania.

Nový šesťdielny seriál o alternatívnej medicíne Goop Lab, za ktorým stojí americká herečka Gwyneth Paltrow, je jeden veľký podvod a predstavuje "vážne zdravotné riziko" pre verejnosť. Na konferencii v Oxforde to v piatok vyhlásil dlhoročný riaditeľ britskej Národnej zdravotnej služby  Simon Stevens.

Hoci vysielateľ uvádza, že cieľom programu je "zabávať a nie poskytovať zdravotné poradenstvo", podľa Stevensa Paltrow takýmto "zábavným" spôsobom šíri dezinformácie, ktoré môžu byť veľmi nebezpečné.

Možno herečkina posadnutosť vagínou pramení aj z tohto priznania:

Názov seriálu Goop Lab je odvodený od značky Goop, ktorú Paltrow založila v roku 2008. Pôvodne pod týmto názvom iba rozosielala informácie o rôznych ezoterických technikách svojim známym, postupne pridávala ďalšie aktivity od vydávania časopisu cez predaj rôznych pomôcok a módnych doplnkov až po organizáciu takzvaných "wellness summits", na ktorých vystupujú okrem iných aj jej herecké kolegyne ako Meg Ryan či Drew Barrymore.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

We hope to always be irreplaceable provocateurs in the cause for good. #thegooplab premieres this Friday, only on @netflix #glabel

Príspevok, ktorý zdieľa Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow),

Hlavný slogan spoločnosti znie "Vyživuj vnútorný aspekt" a mnohé z ňou prezentovaných tém a predávaných produktov sa točia okolo vagíny. Herečka napríklad dlhé roky propaguje teóriu o údajných výborných zdravotných účinkoch naparovania vagíny nad horúcou vodou.

Firma Gwyneth Paltrow tiež predáva takzvané "vaginálne vajíčka", oblé predmety, ktoré si má žena vkladať do vagíny, a ktoré majú údajne blahodárne zdravotné účinky. Zatiaľ posledným produktom firmy Goop v tomto "segmente" sú voňavé sviečky, na ktorých je napísané "Toto vonia ako moja vagína". Paltrow tento svojrázny výrobok uviedla na trh pred dvoma týždňami, zakrátko sa beznádejne vypredal a momentálne sa jeden kus takejto sviečky predáva na internetových bazároch za cenu okolo 250 dolárov.

Súvisiace články

Najčítanejšie