Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Rytmus VARUJE! Opovážte sa flirtovať s Jasminou, lebo..!
Zdielať na

Rytmus VARUJE! Opovážte sa flirtovať s Jasminou, lebo..!

Archívna reportáž

Už pomaly dva roky trvá lovestory jedného z najsledovanejších párov slovenského šoubiznisu. Akoby boli Jasmina a Patrik Vrbovskí pre seba skutočne stvorení. Samé slnko, žiadny mráčik a korunu ich láske nasadil už polročný Sanel.

Jasmina je veľmi atraktívna žena, to asi nemôže nikto namietať. Rytmus je tiež pre mnohé ženy chlapík s charizmou, ktorú podčiarkuje aj jeho úspech, a v neposlednom rade aj materiálne zabezpečenie.

Ak by ale niekomu napriek jasne deklarovanej vzájomnej láske týchto dvoch čo i len napadlo, žeby si skúsil s jedným či druhým zaflirtovať, bude to fakt zlý nápad.

Rytmus o jeho vzťahu k Bohu:

Na jednej strane je tu totiž Rytmus, ktorý fakt zaberá v posilňovni aj v ringu. Hoci predminulý rok boxerský zápas s Marpom prehral, nepochybne vie, ako poriadne udrieť. A presne to aj odkazuje potenciálnym sokom. "Neflirtuj s ňou, lebo Romák ti dá zvedák na bachor," napísal slangom na Instagrame.

Podobne to ale vidí aj s pokusmi žiadostivých žien o neho. Spolieha sa na horúcu balkánsku krv svojej ženy. "Neflirtuj so mnou, lebo moja balkánska žena ti odtrhne gebuľu," odkázal všetkým slečnám, ktoré by si robili zálusk na ženáča. V každom prípade, iste sa to obíde aj bez násilia, každému totiž musí byť jasné, že je bez šance v oboch prípadoch.

Súvisiace články

Najčítanejšie