Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Mamba Dasha žiari šťastím! Pochválila sa veľkou NOVINOU!
Zdielať na

Mamba Dasha žiari šťastím! Pochválila sa veľkou NOVINOU!

Archívna reportáž

Mamba Dasha, teda Dáša Šarközyová, sa pred vyše 9 mesiacmi stala šťastnou mamou malého Manola. Jeho otcom je známy tanečník s pseudonymom Tony Porucha. Teraz prišli s ďalšou zásadnou správou.

Postav dom, zasaď strom, sploď syna. Známa "postupka" v prípade Mamby Dashy a Tonyho tak úplne nevyšla. Zvolili celkom iné poradie - začali synom.

Manolo sa speváčke a tanečníkovi narodil na konci októbra minulého roka. Rodinka bývala v byte, no dnes už je jasné, že to tak nechceli nechať navždy.

Kedysi márnivá Mamba Dasha má dnes zrejme už iné priority:

Mamba Dasha sa na svojom Instagrame pochválila veľkou novinou. "Roky snívania, plánovania, mesiace organizovania, hľadania, stresu a teraz je to konečne tu! Ešte je strašne veľa práce pred nami, ale to už bude len radosť," napísala a odhalila, čo ju posledné mesiace, okrem bábätka, najviac zamestnávalo.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

?❤️ Manolko, mame domceeeek!???.. Ty este nevies co sa prave stalo, ale my sme najstastnejsi, ze sa nam podarila tato vec a ty budes mat nadherne detstvo a istotu, ktora tu pre teba bude cely zivot?.. Roky snivania, planovania, mesiace organizovania, hladania, stresu a teraz je to konecne tu!?.. Este je strasne vela prace pred nami, ale to uz bude len radost ?.. Budeme vas tu najblizsie tak trosku spamovat, pytat sa, radit-ale zaroven si tu najdu rady aj ini ludia, ktori mozno prechadzaju tym istym, takze si navzajom pomozeme?.. A niekoho mozno len bude bavit byt svedkom toho, ako si vytvarame a zariadujeme nas novy domov❤️.. Dakujeme, ze v tom budete s nami☺️?.. A ak mate nejake zakladne rady, alebo uz rovno tipy na cokolvek od plotu, bazenu, cez kuchynu, obklady, az po doplnky, kludne piste do komentu-budeme vdacni?.. Majte krasny den?.. PS: Drago sa rozhodol, ze bude mat na fotke iba chvostik? #family #love #home

Príspevok, ktorý zdieľa Mamba Dasha ? (@mambadasha),

"Ty ešte nevieš, čo sa práve stalo, ale my sme najšťastnejší, že sa nám podarila táto vec a ty budeš mať nádherné detstvo a istotu, ktorá tu pre teba bude celý život," prihovorila sa virtuálne synčekovi a predstavila tak svetu nový dom.

Príjemný bungalov sa zdá byť už zvonku hotový, vnútri ešte zrejme čaká mladých rodičov kopa práce, Dasha poprosila fanúšikov aj o rady a tipy. S tými sa hneď aj vrece roztrhlo a tak to budú mať šťastní majitelia nového domu ľahšie o to, že sa môžu poučiť z chýb iných a dostanú tipy, ako zariadiť interiér čo najpraktickejšie.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie