Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Jasmina sa vybrala na výlet za hranice. Jej miláčik je TAKÝTO rozkošný!
Zdielať na

Jasmina sa vybrala na výlet za hranice. Jej miláčik je TAKÝTO rozkošný!

Archívna reportáž

Tak ako hravo zvládla tehotenstvo, tak sa zjavne rýchlo a v pohode zotavila aj z cisárskeho rezu. Jasmina kočíkuje kade tade a užíva si svoje dvojtýždňové bábätko.

Rakúsko je pre rodinu Vrbovských obľúbenou destináciu na rýchle výlety. Tentokrát si na kočíkovanie vybrali krásny Türkenschanzpark v hlavnom meste susednej krajiny.

Zaujímavá architektúra, kopa zelene, jazierok, ale aj vodopádov. V Bratislave podobný park nie je, navyše, vo Viedni je menšia pravdepodobnosť, že na Jasminu budú všetci zvedavo pokukovať.

Stále platí, že manželia Vrbovskí sú ako reklama na šťastie:

​Hoci ešte nie je ani v polovici šestonedelia, vyzerá, akoby ani nebol tehotná. Štíhla a rozžiarená je aj na fotke, ktorú zverejnila.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Toto je môj najšťastnejší život v skratke ❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Jasmina Alagič Vrbovská (@jasmina_alagic),

Komentár, ktorý k nej napísala, je úplne jednoznačný. "Toto je môj najšťastnejší život v skratke," opísala stručne svoje pocity Jasmina. Spoločnosť jej na fotke robí ich rozkošný pudel Daphne, na ktorého sa často pýtajú aj Jasminini followeri na Instagrame. V kočíku je ukrytý Sanel, ktorého stále ešte verejnosti celkom neukázali. Nečudo, chrániť si súkromie je pre túto známu rodinu dôležité.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie