Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Mamba Dasha sa už totálne vytočila! Za TOTO by vraždila!
Zdielať na

Mamba Dasha sa už totálne vytočila! Za TOTO by vraždila!

Archívna reportáž

Každý rodič potvrdí, že najsladšie momentky dieťatka vznikajú, keď spinká. Nielenže sú spiace bábätká rozkošné, ale, úprimne, pre rodiča to znamená aj chvíľku oddychu. O to horšie je, ak bábo niečo nečakane a predčasne zobudí.

Poznajú to všetci rodičia. Keď bábo zaspí, dokážu sa vyplaziť z izby so zručnosťami agenta 007, len aby dieťatko nezobudili. O to väčšie "nervy" chytia, keď nejaký nečakaný zvuk bábo zobudí.

Buchot, petarda, štekot, výkrik z ulice, ale aj kostolné zvony či výfuk motorky. To všetko sú najobávanejšie zvuky každého rodiča, keď bábo zaspí. Mamba Dasha Šarközyová to už takmer osem mesiacov pozná tiež.

Takto hovorila pred časom Mamba o svojom priateľovi, keď ešte netušili, že budú rodičmi:

​Teraz jej už zjavne praskli nervy a potrebovala sa vyventilovať na sociálnej sieti. Jej synček, ako asi každé bábo, znáša horúčavy ťažko. "V týchto úmorných teplách je to so spánkom trošku horšie a som vážne šťastná, keď sa mu konečne podarí zaspinkať. O to horšie, keď ho niečo zobudí do šoku - zvyčajne napríklad motorka," sťažuje si 29-ročná mamička Dáša.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

?❤️.. Ked spokojne spinka, vedeli by sme sa na neho s laskou a dojatim pozerat aj hodiny?.. V tychto umornych teplach je to so spankom trosku horsie a som vazne stastna, ked sa mu konecne podari zaspinkat?.. O to horsie ked ho nieco zobudi do soku-zvycajne napriklad motorka..v tychto dnoch kludne aj 10krat denne??‍♀️.. Ako mlada som motorku dokonca strasne chcela (mama mi “tu chodiacu truhlu” zakazala???‍♀️), takze som ju nikdy nebrala ako nieco “vadive”.. ale su veci, ktore pochopite az ked sa stanete matkou ?✌?.. tie zaslzene, zlaknute ocka, co nechapu co sa deje a smutna hubicka? joooj, vtedy by som vrazdila??.. Vcera som sa vam s tymto svojim hnevom zdoverila na instastoricku a zasypali ste ma spravami o tom, ako to mate rovnako a plus ste este popridavali rozne ine veci ???.. a tak mi napadlo, ze mi sem kludne napiste vsetko, co vase deti desi, budi a vy by ste to v tom momente najradsej odpalili na mars?.. mozno tym niekomu “rozsvietime” a svet sa zmeni k lepsiemu pre babatkovsky spanok??.. A ked nie, aspon si spolu trosku po*icujeme a bude nam lahsie na dusi?✌?.. Tak dobremu spanku bez rusivych zvukov ZDAR!?? #pssst #baby #sleeping

Príspevok, ktorý zdieľa Mamba Dasha ? (@mambadasha),

Priznáva, že ako mladá motorku chcela, no jej mama to rázne zakázala. Azda je teraz Mamba aj rada, že nie je pôvodcom zvuku, ktorý spôsobuje bábätkám šoky. "Tie zaslzené, zľaknuté očká, čo nechápu, čo sa deje a smutná hubička. Joooj, vtedy by som vraždila," opísala pocity väčšiny mamičiek.

Vyzvala aj ostatné mamičky, nech sa podelia, ktoré zvuky považujú za podobne rušivé. "My bývame pri kostole a ráno o trištvrte na sedem by som tie kostolné zvony najradšej odpálila," priznala temné myšlienky jedna z komentujúcich. Druhá si zanadávala na známe autá s reproduktorom a hláškou: "Vykupujeme staré elektromotory, práčky, autobatérie". Sympatie si nezískavajú ani mladíci v autách: "Vytunené autá mladých frajerov a k tomu hudba, ktorá hrá silnejšie než na akomkoľvek festivale," posťažovala sa ďalšia mamička. A aj o smetiaroch buchotajúcich už o šiestej ráno by mnohé vedeli rozprávať: "K nasej bytovke musia smetiari cúvať, takže hrôza to pípanie". 

​Mamičky si svorne vyliali srdce a zanadávali, no na jednom sa všetky zhodli - synček Mamby a tanečníka Tonyho je skutočne rozkošný.

Súvisiace články

Najčítanejšie