Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Jasmina sa nešetrí! Fakt si trúfa robiť TOTO vo vysokom štádiu tehotenstva?!
Zdielať na

Jasmina sa nešetrí! Fakt si trúfa robiť TOTO vo vysokom štádiu tehotenstva?!

Archívna reportáž

Tehotenstvo obvykle nie je úplne prechádzka ružovou záhradou. Síce ho niektoré ženy zvládajú v pohode, predsa len sú na organizmus kladené vyššie nároky, ako obvykle. Nečudo, že by mnohé v poslednom trimestri už najradšej len oddychovali s vyloženými nohami.

To rozhodne nie je Jasminin prípad. Stále je rozžiarená, nevidno žiadny problém, ani opuchnuté končatiny, dokonca ani kilá navyše. A tak si trúfla pracovať na rozpálenom slnku.

Keď teplomer ukazuje nad 30°Celzia, väčšina ľudí sa prepne do oddychovacieho režimu. Ideálne pri vode, v tieni. Tobôž tehotné ženy neraz znášajú takéto horúčavy ťažšie. Jasmina je ale, zdá sa, nezastaviteľná.

Ani Rytmus neoddychuje, chystá megakoncert, lístky sú už v predaji:

Zachcelo sa jej jahôd, a evidentne nielen na jedenie. Vybrala sa totiž na samozber na pole a naoberala snáď 15 kíl tejto júnovej dobroty. Zdá sa, že bude aj zavárať.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Ďalší krásny deň s jahodový zadkom pretože to nieje len tak sedieť v nich a čakať kým bude košík plný ?‍♀️ Ale iné som chcela prekvapilo ma koľkí z Vás mi písali ohľadom mojej milovanej piesne od Hany Zagorovej Maluj zase obrázky, až ma za mrzelo že tak veľa ľudí ju nepozná.. Piesne s takými textami sú nesmrteľné?❤️ Měli jsme dva hrníčky, čtyři talíře vyzdobené sluníčky přímo od malíře Cukru na pět hromádek, čtyři knížky pohádek dva prstýnky na splátky, prázdné přihrádky Maloval jsi obrázky dlaní horkou od lásky Chroupali jsme oblázky jako oplaky Rf: Žádné auto v garáži, jenom pevná zem Stávali jsme v pasáži frontu na podnájem Chodili jsme do Šárky, kupovali polárky šetřili jsme na dárky malé jako svět Svoji lásku na klíčky zamkli jsme si za víčky nosila jsem střevíčky sedm krásných let..... ❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Jasmina Alagič Vrbovská (@jasmina_alagic),

Zrejme neoberala sama, no i tak je to výkon hodný obdivu. S tehotenským bruškom v podrepe to nie je nič príjemné. Rady starých mám sú dokonca také, že tehotné by už vo vyšších štádiách nemali čupieť. Čo je na tom pravdy, nie je jasné. Zdá sa, že keď je človek pozitívne naladený, nič ho neohrozí a to bude aj Jasminin prípad.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie