Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Tomu sa povie SVADBA! Hviezdny futbalista si objednal kapelu za milión eur!
Zdielať na

Tomu sa povie SVADBA! Hviezdny futbalista si objednal kapelu za milión eur!

Archívna reportáž

Táto svadba je udalosť roka! A mladomanželia rozhodne nešetrili, veľkolepá veselica pre päťsto hostí vyvrcholila koncertom legendárnej rockovej kapely z Austrálie.

Sergio Ramos patrí medzi najlepších futbalistov, nenadarmo je kapitánom Realu Madrid, aj španielskeho národného tímu. Už od roku 2012 tvorí pár s jednou z najkrajších žien sveta, španielskou moderátorkou Pilar Rubio.

Takto vo svojej šou oznámila Pilar so Sergiom po boku, že 15. júna sa vezmú:

Pilar stihla Sergiovi porodiť už troch synov a pár si povedal, že zrejme by sa už patrilo svoj vzťah povýšiť na manželstvo. V sobotu svoju lásku spečatili v katedrále v Seville. "Bude to špeciálna svadba, pretože my sme špeciálni,“ vyjadril sa už pred časom Ramos.

Fotky krásnej nevesty zaplavili sociálne siete:

Hostia dostali vopred zoznam toho, čo smú a nesmú, píše portál marca.com. Zakázané boli napríklad mobilné telefóny, vstup mali len hostia nad 18 rokov, čo znamená, že s rodičmi neoslavovali ani ich traja synovia. Dámy nesmeli mať oblečenie v zelenej, oranžovej a ružovej farbe. Všetkých hostí si navyše označili dočasným tetovaním s podobizňou jednorožca.

Ženícha priviedla matka:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

I love these wedding pictures already - - - - - @sergioramos #sergioramos #sergioramos4 #rmcwc #rmucl #rmcopa #rmliga

Príspevok, ktorý zdieľa ?????? ????? ?? ???-???? (@sergioramoselrey),

Oslava sa konala na Ramosovej farme La Alegría a zlatým klincom bol koncert legendárnej rockovej kapely AC/DC. Za vystúpenie im Ramos zaplatil údajne až milión eur. O peniaze ale mladomanželia rozhodne nemajú núdzu, aj hostí poprosil namiesto darov o príspevok pre UNICEF.

Nechýbali veľké futbalové hviezdy, ako Beckham, Casillas či Pique, aj celé mužstvo Realu Madrid, vrátane kapitána Zidana. Márne by ste ale hľadali Ronalda. Jeho odchod z Realu totiž sprevádzalo napätie medzi ním a Ramosom.

Súvisiace články

Najčítanejšie