Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Jágr potvrdil koniec vzťahu! Veronika si už užíva s najkrajším mužom Česka
Zdielať na

Jágr potvrdil koniec vzťahu! Veronika si už užíva s najkrajším mužom Česka

Archívna reportáž

Odkedy sa dala bývalá tanečnica pri tyči dokopy s najväčšou legendou českého hokeja, spustila sa doslova hystéria. Zdá sa, že národ si predstavoval po boku "hokejového boha" niekoho iného. Kým jedni láske Jaromíra Jágra a Veroniky Kopřivovej fandili, druhí verili v skorý rozchod.

Jágr a Kopřivová tvorili pár už vyše tri roky. Českom sa šíri správa, že 28-ročná Veronika vymenila 47-ročného Jaromíra za mladého a poriadne svalnatého modela, píše portál blesk.cz.

Reči o rozchode páru sa šírili už dlhšie, no z času na čas pár vypustil fotku, alebo správu, ktorá mala dokazovať, že sú stále spolu. Pravda je ale taká, že od septembra minulého roka Jaromír nepridal na svoj Instagram žiadnu fotku s Veronikou, pričom predtým to robil pravidelne.

Jaromír rozhodne nepatrí do starého železa, v Kladne stále vládne ľadu:

Kopřivová vycestovala do Talianska a spoločnosť jej robili atraktívni bratia Miroslav a Martin Dubovickí, ktorí tam vlastnia dom. A práve prvý menovaný, 27-ročný Miroslav, má byť údajne novým priateľom Veroniky. Na priamo otázku redaktora portálu extra.cz, či po boku Veroniky nahradil Jágra, odpovedal šalamúnsky: "Ja neviem, opýtajte sa Veroniky". Neskôr pre Blesk povedal, že sa nebude k ničomu vyjadrovať.

Zato sa už ale pre portál expres.cz vyjadril samotný Jaromír Jágr: „S Veronikou už nejakú dobu pár netvoríme, každý z nás si teda môže robiť, čo chce. Túto informáciu sme nezverejňovali, pretože je to čisto naša súkromná vec".

Bratia Dubovickí v Taliansku, Miroslav vpravo:

Miroslav pritom nie je len obyčajný fešák. V roku 2016 bol tretí v súťaži Muž roku Česka a o rok neskôr vyhral v súťaži Men Universe prvú cenu za najlepšie telo v Európe a druhú v rámci sveta. Zároveň získal zlato aj za najkrajšiu tvár.

Veronika sa k špekuláciám o rozchode s hokejistom s číslom 68 zatiaľ nevyjdarila, ale vraj tak spraví čoskoro. Faktom je, že z jej Instagramu, ktorý bol predtým plný fotiek s Jaromírom, už všetky zmizli. Na druhej strane, s Miroslavom nafotila fotky na propagáciu istej značky oblečenia, takže by v skutočnosti mohlo ísť len o pracovno-kamarátsky vzťah.

Súvisiace články

Najčítanejšie