Polojasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Lámač sŕdc z Luneticu v nemocnici! Musel podstúpiť operáciu
Zdielať na

Lámač sŕdc z Luneticu v nemocnici! Musel podstúpiť operáciu

Archívna reportáž

Už je to vyše dvadsať rokov, čo české aj slovenské dievčatá šaleli pri pomyslení na štyroch fešákov z kapely Lunetic. Hoci sú dnes z chlapcov štyridsiatnici, na šarme nič nestratili a úspešne absolvovali "comeback" turné.

Jedným z členov kapely, ktorý sa pekne uchytil aj po ukončení kariéry v Luneticu, je jej zakladateľ Aleš Lehký. Kopu fanúšikov si získal aj ako moderátor v českej komerčnej televíznej stanici, no stále mu to ide výborne aj na pódiu s mikrofónom v ruke.

Horšie to je, zdá sa, s jeho jazdou na bicykli. Milovník širokého spektra športov to nezvládol na lesnej dráhe v bikeparku a škaredo spadol.

Lunetic takto zažiaril minulý rok aj na koncertoch na Slovensku:

"Všetko je raz po prvýkrát. Budem mať 40 rokov a po prvýkrát som jazdil v bikeparku a po prvýkrát som v nemocnici na operácii," napísal na Instagram s nadhľadom pacient Aleš. Na operačný stôl sa dostal pre nepeknú zlomeninu ruky.

Zdá sa ale, že všetko dobre dopadlo a Aleš si "ozdravný" pobyt dokonca užíva, ako napovedá aj široký úsmev na nemocničnom lôžku. "Pekne sa tu o mňa starajú," pochválil personál nemocnice v Ústí nad Labem. Aby sa dostal úplne do formy, bude musieť podstúpiť rehabilitáciu.

Súvisiace články

Najčítanejšie