Skoro jasno
14°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Madonna priznala problém! Trpí vážnou poruchou
Zdielať na

Madonna priznala problém! Trpí vážnou poruchou

Archívna reportáž

Na prvý pohľad žije 60-ročná Madonna skutočne život snov. Na čo siahne, to sa jej podarí. Napriek tomu, že dodnes mnohí neuznajú, že vie spievať, predala milióny albumov a stala sa ikonou popu. Teraz ale priznala, že trpí psychickou poruchou.

Americká speváčka Madonna si myslí, že trpí obsedantno-kompulzívnou poruchou, nemá totiž rada neporiadok vo svojom dome. Interpretka to uviedla v rozhovore s Andrewom Dantonom pre austrálsky televízny program.

"Mám OCD. Áno, neznášam neustlané postele, neporiadok v izbách a zbytočne rozsvietené svetlá," vyjadrila sa 60-ročná rodáčka z Bay City v Michigane. Zrejme to ale nebude také vážne, nakoľko pri skutočne závažnej forme OCD trpia ľudia úzkosťami, až depresiami. Madonna nič také nespomenula.

​Moderátor ju následne vyzval, aby prikázala svojim šiestim deťom, nech si po sebe upratujú. "Ale nie, to vážne? Keď im poviem, aby si po sebe upratali, nepočúvajú ma," odpovedala a dodala, že s každým ďalším dieťaťom sa z nej stala lepšia matka. "Každé dieťa si vyžaduje inú dávku pozornosti. Naozaj musíte byť pripravení na všetko. Čím viac detí máte, tým ste lepší rodič. Je to ako so všetkým. Čím viac skladieb napíšem, tým som lepšia skladateľka," vyhlásila.

​Madonna Louise Ciccone patrí k najvplyvnejším hudobníčkam všetkých čias a mnohí ju označujú za kráľovnú popu. Hudobnú kariéru odštartovala začiatkom 80. rokov v kapelách Breakfast Club a Emmy, no krátko nato sa vydala na sólovú dráhu. V roku 1983 vydala eponymný debutový album, po ktorom nasledovalo ďalších trinásť albumov. Na konte má sedem cien Grammy a od roku 2008 je členkou Rock'n'rollovej siene slávy.  Získala tiež dva Zlaté glóbusy - v roku 1997 za hlavnú rolu v muzikáli Evita a v roku 2012 za pieseň Masterpiece z filmu W.E.

Súvisiace články

Najčítanejšie