Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Rytmus v objatí s mužom. Krásne vyznanie!
Zdielať na

Rytmus v objatí s mužom. Krásne vyznanie!

Archívna reportáž

Keď sú chlapi dojatí, netreba sa hanbiť za city, ani za slzy. A keď treba poďakovať človeku za dar, ktorý vám zveruje do rúk, aj chlapské objatie je na mieste. To už ale nenechá chladným nikoho.

Slzy dojatia si utierala pred mesiacom aj nevesta Jasmina Alagič pri pohľade na dvoch najdôležitejších mužov jej života. Rytmus nezabudol, komu spolovice vďačí za lásku svojho života a svokra vďačne objal.

Jasmina vytiahla dojímavú fotku nie náhodou práve teraz. Tretia júnová nedeľa je totiž venovaná všetkým otcom. "Toho môjho objíma ten, čo sa ním stane o chvíľu a to je pre mňa nádherné prepojenie týchto dvoch (zatiaľ) najdôležitejších mužov môjho života," napísala dojatá Jasmina.

Ktovie, či svokor nebude chýbať na veľkolepom Rytmusovom koncerte. Môžete tam byť aj vy!

​Tým tretím bude jej synček, ktorý príde onedlho na svet. Jasmina priznáva, že jej otec vždy túžil po synovi, no splodil dve dcéry. "Vďaka Tebe som nebola a ani nie som také typické sladké jemne žieňa - Tvoja balkánska nátura, život boxera a túžba po synovi mi dali, no ako to povedať, takú tú chalanskú výchovu, ktorú dnes hodnotím najlepšie ako môžem," hovorí vďačne Jasmina.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Deň Otcov❤️ toho môjho objíma ten co sa ním stane o chvíľu a to je pre mňa nádherné prepojenie týchto dvoch (zatiaľ) najdôležitejších mužov môjho života. O chvíľu k Vám pribudne tretí a ja sa už teraz neviem dočkať aký parťaci Vy traja budete? Vďaka Tebe tati mam v sebe toľko temperamentu že niekedy neviem ci to vlastne je ešte v poriadku ? vďaka Tebe som nebola a ani nie som také typické sladké jemne žieňa- Tvoja balkánska natura, život boxera a túžba po synovi mi dali no ako to povedať takú tu chalansku výchovu ktorú dnes hodnotím najlepšie ako môžem, vďaka tomu má nezlomilo v živote veľa situácii práveže som vždy vedela ako z nich vyviaznut ako poriadny šéf ? A viem ze terajším Tvojim najväčším šťastím a našim tiež je ze sme Ti aj z mojou sestrou mohli konečne dopriať vytúžených vnukov❤️ Ďakujeme že Ťa mame, nášho ochrancu ktorý je vždy niekde na blízku.. #daddysgirl

Príspevok, ktorý zdieľa Jasmina Alagič Vrbovská (@jasmina_alagic),

Najväčším darom, ktorý môže svojmu otcovi dať, je práve vnuk. Jedného už pán Alagič má, porodila ho pred pár mesiacmi Jasminina sestra. Jasmina sa už teší, ako pribudne ďalší do partie a na otca, ako dobrého dedka, sa spolieha. Nesklamal totiž ani ju. "Ďakujeme, že Ťa máme, nášho ochrancu, ktorý je vždy niekde na blízku," uzavrela dojímavý ďakovný príspevok ku Dňu otcov.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie