Jasno
11°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Už aj pracujú na bábätku! Ona má 16, spevák 46 a nevidia v tom problém!
Zdielať na

Už aj pracujú na bábätku! Ona má 16, spevák 46 a nevidia v tom problém!

Zdroj: Facebook

Prednedávnom sa tvárili, že ich vzťah nie je fyzického charakteru. Bohuš Matuš tvrdil, že s Lucinkou nemajú sex, no dlho mu to nevydržalo. Onedlho priznal, že predsa len je tam kontakt, ale dieťa zatiaľ neplánujú. A už je všetko inak.

Zo začiatku český spevák len opatrne vravel, že ak by stredoškoláčka Lucinka otehotnela, svet by sa nezrútil. Aj jeho mama ho mala ako 17-ročná, dodal zrejme na obranu, píše portál Blesk.cz.

Teraz sa ale zdá, že tínedžerka sa skôr dočká pôrodu, ako maturity. Vzťah s o 30 rokov starším Matušom trvá už rok a pol a párik spolu aj žije.

Ktovie, či aj jedna z najnovších Matušových piesní má čosi spoločné s opisom jeho vzťahu:

"Sme spolu a bývame spolu. Máme sa radi a budeme spolu aj naďalej, čo najdlhšie to pôjde. Ja si myslím, že k sebe máme bližšie, dosť sme sa spoznali," vyjadril sa k spoločným mesiacom vychytený muzikálový spevák.

Myslí si, že Lucie je na svoj vek veľmi zrelá. Ešte v júli ale vravel, že na dieťa pripravená nie je, podľa neho. Inak to ale vidí Lucie, ktorej odpoveď na otázku, aké má párik plány do budúcnosti, tvorilo jediné slovo: "Bábätko".

A prekvapivo, podobne to zrazu vidí aj spevák. "Áno, je to pravda. Lucinka chce veľmi bábätko, tak ja sa snažím, aby som nevychovával skôr vnúčatá. Pracujeme na tom," vyjadril sa jednoznačne.

Súvisiace články

Najčítanejšie