Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Má 60 a postavu ako mladík! Kramár išiel DO NAHA a všetkým padla sánka!
Zdielať na

Má 60 a postavu ako mladík! Kramár išiel DO NAHA a všetkým padla sánka!

Archívna reportáž

Maroš Kramár má šarm, ktorý za dlhé roky, čo stojí pred kamerou, uchvátil tisíce žien. Modré oči, blond vlasy a chlapčenský výraz nie sú práve bežný výzor našich hercov. Navyše sa Maroš udržuje aj v skvelej kondícii.

Napriek výzoru obvykle priraďovanému skôr anjelom, si Kramár v živote strihol kopu úloh "zákerákov". V tretej sérii super úspešného seriálu TV JOJ, Za sklom, mu prischla rola v súčasnosti asi najznámejšieho väzňa, podnikateľa Mariána Kočnera, hoci má v seriáli meno Vozner.

Niet pochýb, že Kramár je skvelý herec, veď hrá už takmer tak dlho, ako je na svete. Popri tom stíha v Česku aj moderovať a naspieval aj album.

Pozrite si piatu časť tretej série seriálu Za sklom:

Šesťdesiatka nie je žiadny vysoký vek, no predsa len človek už obvykle nie je v dokonalej kondícii, minimálne na postave už roky vidno. Síce k mužom je v tomto smere príroda veľkorysejšia, no aj tak tí musia na sebe pracovať, aby sa udržali vo forme. 

V piatej časti tretej série seriálu Za sklom uistil Kramár svojich fanúšikov, že on sa len tak času nepoddá. Po tom, čo ho navštívili policajti Koleník  a Maštalír v masážnom salóne, nedbal vstať zo stola v Adamovom rúchu. 

​Nielen pekný chrbát, ale aj hrajúce svaly gluteus maximus, teda na zadku, sú dôkazom, že Maroš určite navštevuje aj posilňovňu. To so skutočnou predlohou svojej roly, teda Kočnerom, ktorého pre "pivný mozoľ" prezývajú aj Brucho, rozhodne nemajú spoločné. 

Súvisiace články

Najčítanejšie