Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Kate to už nevydržala! Pre TOTO musela zavolať Meghan!
Zdielať na

Kate to už nevydržala! Pre TOTO musela zavolať Meghan!

Archívna reportáž

Odkedy si našli svoje polovičky, vzťah medzi kráľovskými bratmi ochladol. Aspoň tak si to myslí verejnosť. Ešte horšie na tom majú byť ich polovičky. Večne dokonalá Kate a hollywoodsky nastavená Meghan sú skutočne opakmi.

Napriek tomu sa spolu sporadicky zjavia aj na verejnosti, dokonca aj bez manželov, ako to bolo napríklad na Wimbledone, keď Kate a Meghan zasadli bok po boku. 

Teraz sa ale dostala na povrch ďalšia informácia, píše portál Blesk.cz. Kate zrejme nebude taká chladná a odťažitá od Meghan, ako sa javí.

V Afrike si Meghan a Harry aj takto zatancovali:

Podľa bývalého kráľovského korešpondenta Phila Dampiera robí 37-ročná vojvodkyňa Kate všetko preto, aby 38-ročnej Meghan pomohla v ťažkých chvíľach. Pred pár týždňami odvysielali v Británii dokument o ceste po Afrike, ktorú absolvoval Harry a Meghan. 

Obaja sa až nečakane otvorili a napovrch nechali vyplávať silné emócie. Priznali, ako neznášajú ten tlak, pod ktorým neustále sú, drobnohľad médií a verejnosti. Meghan sa zaleskla slza, keď si spomenula na svoje tehotenstvo, ktoré síce všetci sledovali, no nikto sa jej neopýtal, ako sa cíti.

Dampier ale tvrdí, že to nie je celkom pravda. Kate s Meghan údajne hlboko súcití a robí všetko preto, aby sa jej blízki spojili a pomohli jej. "Nikto z kráľovskej rodiny nechce sklamať kráľovnú, a tak sa Kate snaží všetko napraviť pekne v súkromí. Povedali mi aj to, že Kate s Meghan pre to telefonovala. Kate je jej úprimne ľúto, ale vie, že Meghan bojuje," povedal Phil Dampier.

So vzťahmi v kráľovskej rodine to napokon možno nebude také zlé, ako sa javí. Otázne je, ako Meghan reaguje na podanú pomocnú ruku svojej švagrinej. 

Súvisiace články

Najčítanejšie