Polojasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Piate manželstvo sexbomby a ROZCHOD po 12 dňoch!
Zdielať na

Piate manželstvo sexbomby a ROZCHOD po 12 dňoch!

Archívna reportáž

V 90. rokoch bola snom azda každého muža. Prekrásna Kanaďanka dala viacerým šancu, dokonca aj v manželstve. Obvykle ale nemala 52-ročná Pamela Andersom celkom šťastnú ruku pri výbere.

Rockera s násilníckymi sklonmi,Tommy Leeho, vystriedal rocker Kid Rock, nasledoval profesionálny hráč pokeru Rick Salomon, ktorého si pre istotu vzala dvakrát, so šesťročnou prestávkou.

Piatym mužom, ktorý navliekol Pamele prsteň pred oltárom, je filmový producent, 74-ročný Jon Peters. Stalo sa tak 20. januára v Malibu za prítomnosti jej dvoch synov, jeho troch dcér a dokonca aj ženíchovej exmanželky.

Pamela má za sebou aj krutú skúsenosť:

Po dvanástich dňoch je všetko inak, novomanželia oznámili rozchod, píše portál Hollywood Reporter. Zatiaľ nie rozvod, ako vyplýva z vyjadrenia nevesty. "Boli by sme veľmi vďační za vašu podporu, budeme žiť istý čas oddelene, aby sme prehodnotili čo chceme od života, aj jeden od druhého," povedala ku kríze Pamela.

Anderson a Peters:

www.ew.com

Novomanželia stihli zastaviť proces definitívneho potvrdenia manželstva. "Život je cesta a láska je proces. S ohľadom na túto univerzálnu pravdu, ktorú obaja vnímame, sme sa spoločne rozhodli, že zatiaľ odložíme úradné potvrdenie nášho sobáša a, naopak, zapracujeme na vzájomnej dôvere. Ďakujeme, že budete rešpektovať naše súkromie," znie definitívne vyjadrenie Anderson.

Pre oboch to bolo už piate manželstvo, pričom pred zhruba 30 rokmi spolu istý čas randili. Po rozchode ale Pamela údajne odletela do rodnej Kanady, kde bude zrejme premýšľať, čo so vzťahom bude. Peters sa zatiaľ nevyjadril.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie