Oblačno
13°
Bratislava
Michal, Michaela
29.9.2024
Gratulácia The Rockovi ako sa patrí na hollywoodskeho vtipkára! A TOTO je Dwaynova reakcia!
Zdielať na

Gratulácia The Rockovi ako sa patrí na hollywoodskeho vtipkára! A TOTO je Dwaynova reakcia!

Archívna reportáž

Úprimné priateľstvá existujú aj vo svete veľkých hviezd svetového šoubiznisu. Potvrdil to herec Ryan Reynolds, známy svojou bezprostrednosťou a svojským zmyslom pre humor. Svojmu hereckému kolegovi Dwaynovi Johnsonovi od srdca zablahoželal k jeho narodeninám, ktoré oslávil 2. mája.

Keď gratuluje k narodeninám Ryan Reynolds, tak „všetko najlepšie, veľa zdravia“ nehrozí. Na seba a svojho kolegu prezradil, že pripravovaný akčný film, kde si zahrali bok po boku v hlavných úlohách nestihli dokončiť, a nemohla za to iba karanténa súvisiaca s koronavírusom.

Ryan Reynolds je už povestný svojím priamym, miestami až nekorektným humorom. Tentokrát však otvoril svoje srdce a hereckému kolegovi, obrovi The Rockovi, s ktorým nedávno nakrúcal pripravovanú akčnú komédiu Red Notice, zablahoželal k jeho 48. narodeninám. Fanúšikom zároveň vďaka fotkám poodhalil zákulisie z pripravovaného spoločného filmového projektu.

The Rock je obor s mäkkým srdcom:

„Dnes sú The Rockove narodeniny. Obdrží množstvo blahoželaní. On si to zaslúži. Tento rok sme si splnili životný sen - nakrútili sme presnú polovicu filmu s názvom Red Notice predtým, ako bolo nakrúcanie zrušené. Ak by sme však nestrávili 90 percent nášho času zabávaním sa, mohli sme ho dokončiť načas. Všetko najlepšie k narodeninám Bubba,“ komentoval fotku na ktorej sa obaja výdatne zabávajú. Ryan tým veľmi jasne naznačil, že s kolegom si rozumejú nielen profesionálne, ale vedia si spoločný čas užívať aj na úkor práce.

The Rock oslávil 48. narodeniny:

 The Rock mu odpovedal až o celých 24 hodín: „Naučil som sa, že s tebou sa mi plnia sny. Navždy si zapamätaj tú vec, ktorú si vždy povieme predtým, ako padne klapka - ty byť dobrý, ty byť múdry a ty byť dôležitý'. Potom som pokazil celú scénku a smial som sa do popuku. Mám ťa rád, Bubba.“ Zdá sa, že títo dvaja herci si majú čo povedať a našli v sebe dobrých kamarátov.

​Fanúšikovia veria, že po zmiernení opatrení sa nakrúcanie ich spoločnej novinky opäť rozbehne, a budú si môcť svojich obľúbených hercov užiť aj na plátnach kín. Okrem The Rocka a Ryana Reynoldsa sa môžu fanúšikovia tešiť aj na herečku Gal Galdot známu z DC komiksového filmu ako Wonderwoman. V akčnej komédii budú hrdinovia naháňať najhľadanejšieho zlodeja umenia. Táto dvojica hercov je už tradične záruka šialenej akcie a dobrej zábavy.

Súvisiace články

Najčítanejšie