Skoro jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Agáta v base?! TOTO priznala o svojej budúcnosti!
Zdielať na

Agáta v base?! TOTO priznala o svojej budúcnosti!

Archívna reportáž

Presne pred rokom sa spustil začiatok konca manželstva Jakuba a Agáty Prachařovcov. Aktuálne je podaná žiadosť o rozvod, no karanténne opatrenia proces trochu naťahujú. To ale nebráni obom žiť svoj vlastný život, každý s novým partnerom.

Jakub Prachař má už od októbra po boku modelku Denisu Dvořákovú, Agáta pristála pred pár týždňami vo vzťahu s kameramanom Marekom Niessnerom. Zjavne nejde len o nezáväzný flirt, už totiž spriada plány na spoločný biznis, píše portál Blesk.cz.

V karanténe má zrejme Agáta dosť času na premýšľanie a tak prišla s projektom "Single mama, single tato". Podľa všetkého by išlo o zábavnú formu inšpirovania ostatných rodičov, ako tráviť čas s deťmi, ale aj bez nich.

Agáta ma všelijaké skryté talenty:

​Agáta a Marek majú pozoruhodne podobný osud. Ona má dve deti s dvomi rôznymi mužmi, on má tiež dve deti s dvomi rôznymi ženami. Dokopy sú teda skutočne pestrou rodinkou. "Obaja máme po dve deti, nakrúcali by sme čo robíme, keď deti máme a keď ich nemáme. Budeme robiť challenges," odhalila pozadie plánov na instagramový projekt.

​Agáta sa spolieha na svojich vyše 200 tisíc sledovateľov na Instagram. Už ale podobný projekt skúšala s kamarátkou a na ich "Stalkerky" sa veľa ľudí nechytilo. Možno im to s Marekom bude ladiť lepšie. "Môže fungovať pár, ktorý má na jednej strane jednu mamu, dvoch otcov a dve deti, a na druhej strane jedného otecka, dve mamičky a dve deti? A môžeme vlastne fungovať my dvaja dohromady? Tak presne o tom bude táto stránka," priblížila spletitý vzťahový projekt Agáta.

S Marekom zatiaľ ostávajú len pri spoločnom projekte, na spoločný život posvätený zákonom sa ale zrejme tak skoro neodhodlajú. "Keď vidím, aký je rozvod zložitý, už sa vydávať nechcem," povedala Agáta akoby vopred rátala s tým, že by opäť dopadlo manželstvo neslávne. V každom prípade na vážne kroky ešte majú čas, zatiaľ sú spolu len pár týždňov a spoločný projekt je dorbá skúška, či sa dokážu dohodnúť.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie