Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Agáta Prachařová v tom má jasno! TAKTO to bude s deťmi po rozvode !
Zdielať na

Agáta Prachařová v tom má jasno! TAKTO to bude s deťmi po rozvode !

Archívna reportáž

Kolesá sa už rozkrútili, rozvod Agáty a Jakuba Prachařovcov je podľa všetkého jasná vec. Agáta už podala žiadosť a Jakub s tým zrejme nemá najmenší problém, keďže je už pol roka spokojný v novom vzťahu. No v tomto manželstve boli aj deti.

Jakub Prachař aj Agáta Prachařová už svoje manželstvo nezachránia. Vychovávali spolu ale dve deti, hoci Jakubove je len jedno z nich, 2-ročná Mia. Otázka starostlivosti o deti je obvykle tou najcitlivejšou, keď sa dvaja rozvádzajú.

Komplikácie spôsobuje rozvádzajúcemu sa páru aj koronavírus. Pre karanténu nefungujú súdy a tak musia ostať zatiaľ "svoji" či chcú, či nechcú.

Ešte pomerne prednedávnom hovorila Agáta o Jakubovi takto:

​Javí sa, že napriek nepríjemnej situácii sa tí dvaja dokážu dohodnúť, píše portál Blesk.cz. U rozvodového právnika sa vraj už zhodli na tom, čo kto dostane a ako to bude s dcérkou. Podľa zdroja magazínu Blesk ostane spoločný dom Agáte a deťom, Jakub dostane finančné vyrovnanie. Mia bude v starostlivosti mamy, no Jakub ju  môže kedykoľvek navštíviť a pomáhať so starostlivosťou.

​To najťažšie teda už majú za sebou, rozvod by mal byť len formalita. "Som si istá, že obaja už to chceme mať za sebou, tak nejako si vydýchneme," zverila sa Agáta.  S Jakubom normálne komunikujú, no kontakt obmedzujú len na nutné a praktické veci. Jednou z nich je aj poriadok v priezviskách. Agáta to bude mať doma skutočne pestré. "Určite si vezmem späť dievčenské priezvisko Hanychová, tým to bude pre mňa definitívne uzavreté. Kryšpín je Dopita a Mia ostane Prachařová, " prezradila Agáta ako to bude s priezviskami. Jednu vec vie už tiež iste - žiadne ďalšie deti nechce, ani s novým priateľom.

Súvisiace články

Najčítanejšie