Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Agáta Prachařová a jej nový priateľ majú dokopy štyri deti, každé s iným partnerom!
Zdielať na

Agáta Prachařová a jej nový priateľ majú dokopy štyri deti, každé s iným partnerom!

Archívna reportáž

Pred týždňom podala Agáta Prachařová žiadosť o rozvod s Jakubom Prachařom. Po siedmych rokoch sa manželstvo oficiálne skončí, no reálne je nefunkčné už aspoň rok. Kým Jakub má vzťah už od októbra minulého roku, Agáta mala za sebou len krátke romániky. Až doteraz.

Zdá sa, že aj Agáta už natrafila na muža, ktorý by jej mohol stáť po boku. Podľa portálu Blesk.cz tvoria s novou láskou pár už tri mesiace.

Od Agáty o tri roky mladší fotograf, kameraman a strihač v jednej osobe, 31-ročný Marek Niessner, má za sebou už dva vážne vzťahy spečatené manželstvom.

Agáta šokovala vyhlásením, že neznáša Slovákov:

​S gospelovou speváčkou Leonou Gyöngyösiovou má Marek 9-ročného syna Nicolasa. Z druhého manželstva s Luciou má takmer 3-ročného syna Tima. Vzťah s deťmi má, súdiac podľa fotiek na Instagrame, stále dobrý. "Manželstvo mi nevyšlo, ale všetko je teraz už úplne v pohode. Povieme si ahoj, tým to začína aj končí. Máme rozšírenú starostlivosť o deti, ale vždy sa dohodneme," povedala speváčka Leona, ktorá bola Marekovou manželkou necelé dva roky.

Marekov Instagram je plný fotiek s deťmi:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Zvládá to statečně... #rouskyvsem #shotoniphone

Príspevok, ktorý zdieľa MARΞK NIΞSSNΞR (@marek_niessner),

Agáta je na tom podobne. Vydala sa síce len raz a rozvod ju ešte len čaká, no tiež má dve deti. Otec 8-ročného Kryšpína je bývalý športovec Mirek Dopita, dvojročná Mia je zas dcérkou Jakuba Prachařa. Možno bude nový vzťah pre Agátu a Mareka to povestné "do tretice všetko dobré".

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie