Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Ideálny čas na boj s kilami? Česká speváčka má TENTO recept!
Zdielať na

Ideálny čas na boj s kilami? Česká speváčka má TENTO recept!

Archívna reportáž

Ilona Csáková (49) svojimi hitmi kedysi rozpálila nejeden parket na oboch stranách rieky Moravy. Refrén piesne Proč mne nikdo nemá rád medzičasom zľudovel a plynutím času sa zmenila aj samotná speváčka. Ilona však vždy zostala temperamentnou umelkyňou s hlbokým hlasom, a ženou "krv a mlieko".

Behom rokov sa však menil aj speváčkin zovňajšok. Od krátkych vlasov po dlhšie lokne, či štíhlej, až dievčenskej postavy po plné tvary zrelej ženy. Na sociálnej sieti sa v poslednom príspevku pochválila, že je opäť na ceste k štíhlejším tvarom. Našla si záľubu, ktorá ju napĺňa a zároveň spaľuje nežiadané kilečká na váhe.

Speváčka síce v minulosti bojovala s nejakým tým kilečkom navyše, avšak to je už dnes minulosťou.  Podľa fotiek vyzerá Ilona výborne a zdá sa, že to nie je len tak zadarmo. Svoju kondíciu si udržiava, dnes obľúbeným športom, takzvaným nordic walkingom a behom.

Ilona a jej hit Proč mne nikdo nemá rád, v aktuálnej verzii v relácii Všetko čo mám rád:

​Podľa príspevkov na Instagrame si na svoju aktivitu vybrala naozaj krásne miesta. Les, čerstvý vzduch, psí spoločník a pár špeciálnych palíc je speváčkin recept na dobrú náladu a okysličenie tela v časoch karantény. „Ja asi snáď schudnem? Každý deň cca 10 km, cca 12 000 krokov. A minimálne 2 a pol hodiny na vzduchu,“ znie radostný komentár pod fotkou s vysmiatou speváčkou. „Máte krásnou postavu Ilonka! Ten tieň sa tiež podaril! Výborne vyzeráte,“ nešetrí fanúšička komplimentami a nie je jediná.

Ilona trávi svoj čas v karanténe aktívne:

Mama dvoch chlapcov, deväťročného Daniela a o rok mladšieho Dominika, sa stiahla so úzadia na dlhých desať rokov od posledného albumu v roku 2008. Speváčka hitov ako Tornero, či Zavři oči když se červenám si užívala súkromie a venovala sa najmä svojej rodine. Fanúšikom sa opäť pripomenula albumom s názvom Pořád jsem to já v roku 2018.

Prevedenie populárnej piesne z čias minulých a typickým krátkym zostrihom:

Plánované koncerty na jar roku 2020 musela kvôli pandémii koronavírusu zrušiť, no na svojom instagramovaom účte informuje o koncertochm ktoré počas karantény plánuje pre svojich fanúšikov odspievať online.

 

Súvisiace články

Najčítanejšie