Oblačno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Meghan sa správala k služobníctvu otrasne! TOTO ani Kate nepredýchala!
Zdielať na

Meghan sa správala k služobníctvu otrasne! TOTO ani Kate nepredýchala!

Archívna reportáž

Všetko alebo nič, povedala si asi bývalá vojvodkyňa Meghan, keď sa musela zmieriť tým, že jej manžel Harry nebude nikdy britským kráľom. A tak si zbalila kufre a z kráľovskej rodiny sa spolu s manželom porúčala. Ich odchodu však predchádzalo množstvo konfliktov. Detaily o vzťahoch v paláci sa teraz derú na povrch.

Dalo sa však čakať, že rozchod s kráľovskou rodinou bude búrlivý a média si zgustnú na ich kapitulácii. Nedávno prehovoril ďalší zdroj z blízkeho okolia rodiny a bývalú vojvodkyňu vôbec nešetril. Vykreslil ju ako chamtivú a povýšeneckú osobu, ktorej kráľovský titul zatemnil hlavu.

Denník Daily Mail priniesol informáciu, že podľa Toma Qiunna, ktorý píše memoáre kráľovskej rodiny, bol vzťah medzi vojvodkyňami Kate a Meghan od začiatku napätý. Meghan mala údajne na služobníctvo Kate Middleton kričať, a tiež ťažko predýchavala fakt, že si neberie budúceho kráľa. Aj keď sa spočiatku zdalo, že si manželky oboch princov rozumejú a Kate sa vraj veľmi snažila, aby sa Meghan v novom prostredí cítila dobre, nebolo to až taká idylka.

Boj o popularitu bol medzi vojvodkyňami od začiatku citeľný, Meghan však často ťahala za kratší koniec:

​Nezhody a početné incidenty mali po pár mesiacoch vyústiť až do medializovaného odsťahovania sa Harryho a jeho rodiny z Kensigtonského paláca do sídla Frogmore Cottage. „Byť monarchom stúpne každému do hlavy, no po nejakom čase sa William a Harry museli stretávať bez svojich manželiek, aby sa vyhli hádkam či ťažkopádnemu tichu,“ píše sa v memoároch. Dramatické vysťahovanie bolo údajne iba vyústením jedného z konfliktov, kedy mala Meghan kričať po jednom z členov Kateinho služobníctva. Vojvodkyňa z Cambridgeu bola zhrozená z Meghaninho správania.

„Tak ako mnohí ľudia, ktorí nie sú navyknutí na spoluprácu so služobníctvom, Meghan to so svojím kraľovaním preháňala. Na jednej strane chce byť ako princezná Diana, princezná ľudu, no na strane druhej chce, aby ľudia skákali tak, ako ona píska,“ tvrdí zdroj. Za svoje povýšenecké správanie si od služobníctva vyslúžila rôzne nelichotivé prezývky a ich odchod z paláca spôsobil jeho zamestnancom veľkú úľavu.

Súvisiace články

Najčítanejšie