Jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Kristína má toho už dosť! Praje si už len TOTO
Zdielať na

Kristína má toho už dosť! Praje si už len TOTO

Archívna reportáž

Pre momentálnu situáciu v súvislosti s koronavírusom museli mnohí umelci zrušiť vystúpenia a koncerty. Nevyhla sa tomu aj bývala reprezentantka Slovenska v speváckej súťaži Eurovízia, Kristína Peláková. Avšak napriek tomu zostáva pokojná.

Panikou podľa sympatickej speváčky zatiaľ nikto nič nevyriešil. Keď má niekto podľa 32-ročnej Kristíny Pelákovej pozitívny prístup neznamená ignoráciu problému. Na nevyžiadaný voľný čas si veľmi rýchlo našla náhradný program a na zbytočný strach o budúcnosť nemá čas.

Slovenská speváčka Kristína sa v týchto dňoch snaží udržať si zdravú myseľ a zbytočne sa nestrachuje. „Pozitívny prístup podľa mňa nie je o tom, že situáciu zľahčujete... Na druhej strane si myslím, že by sme sa už v súčasnosti mohli vrátiť do normálneho života. Prajem si, aby sa táto situácia ustálila. Prajem to nielen Slovensku, ale, samozrejme, celému svetu,“ vyslovila svoje želanie Kristína.

Kristína ukázala v relácii V siedmom nebi, že má okrem pekného hlasu aj dobré srdiečko:

​Karanténa a plošné rušenie koncertov sa známej speváčky dotkli tiež. „Zrušili sa mi všetky koncerty, ktoré boli naplánované od marca až do augusta a ďalej sa ešte ukáže. Všeobecne mám toto obdobie vždy také pokojnejšie, takže to vyšlo presne v tej chvíli, keď bývam aj zvyčajne skôr v tvorivej ako v koncertnej fáze,“ uviedla 32-ročná rodáčka zo Svidníka, ktorá trávi už od polovice marca dni s manželom v dome v obci pri Bratislave.

Veľkou vášňou mladej interpretky je i záhradka. „Už začína v záhrade všetko rozkvitať, každý strom a krík má svoje načasovanie, je to úžasné. Máme už krásne rozkvitnutú magnóliu, levandule a hortenzie sa už tiež prebúdzajú... Záhradkárčenie a pestovanie som teraz začala spoznávať ešte viac ako predtým. S mojím mužom sme si zadovážili kvetináče so samozavlažovacím systémom a posadili sme rôzne druhy zeleniny - cuketu, cherry paradajky, šaláty, bylinky a rôzne druhy ovocia.“ vyznala sa.

Kristína trávi svoj voľný čas v prírode, kde naberá inšpiráciu:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

??

Príspevok, ktorý zdieľa Kristína Peláková (@kristinapelakova),

Les, príroda a záhradka ju totiž veľmi inšpirujú k tvorbe. „Popri záhradkárčení a prechádzkach prírodou, samozrejme, aj tvorím. Mala som dlhšie obdobie, keď som sa potrebovala stíšiť a vrátiť sa späť k tvorbe mojich vlastných piesní, ktorá ma veľmi napĺňa. Je to ako so sadením a pestovaním v záhrade. Už dlhšiu dobu pracujem na svojom novom albume, teraz chcem ešte niečo hudobné zasiať, posadiť a uvidíme, čo bude ďalej...,“ poznamenala.

Prírode bola venovaná aj pieseň Horehoronie, ktorou Slovensko reprezentovala na Eurovízii v roku 2010:

Jediné, čo sa jej v ostatných týždňoch zmenilo, je, že momentálne nič sama neorganizuje. „Už dlhší čas som si neplánovala veľké samostatné koncerty. Menšie koncerty si však stále užívam a vždy sa teším na kontakt s ľuďmi a fanúšikmi. Som zvedavá, kedy to zase naštartujeme. Dúfam, že to nebude také vážne a že sa budeme čoskoro zas spoločne baviť, spievať a užívať si život naplno,“ uzavrela speváčka.

Súvisiace články

Najčítanejšie