Skoro jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Je to vonku! Pre TOTO je medzi Ivanou Gottovou a Dominikou napätie!
Zdielať na

Je to vonku! Pre TOTO je medzi Ivanou Gottovou a Dominikou napätie!

Archívna reportáž

O vzťahu medzi Ivanou a o dva roky staršou Dominikou sa popísalo veľa. Manželka zosnulého Karla Gotta mala údajne kedysi s jeho najstaršou dcérou celkom dobrý vzťah. Všetko sa vraj zmenilo práve v čase, keď si maestro vypočul krutú diagnózu.

Pri vážnej diagnóze je obzvlášť dôležité, aby mal chorý človek zabezpečené čo najlepšie podmienky na liečbu. Ani zďaleka pritom nejde len o prístup k dobrej lekárskej starostlivosti. Veľká časť liečby sa totiž odohráva doma - v podobe príjemnej a pokojnej atmosfére, ktorá dokáže neraz zázraky. Karel Gott vraj takú idylku nemal, píše portál Ahaonline.cz.

Práve posledné roky jeho života sa totiž začal intenzívne rúcať život jeho prvorodenej Dominike. Jej problémy s manželom, s peniazmi, aj s alkoholom ho veľmi trápili a skutočne sa snažil robiť čo mohol.

Karel Gott s chorobou bojoval zo všetkých síl:

​Otázne je, či si Dominika neuvedomovala, čo jej otec potrebuje, alebo jednoducho len potrebovala rameno, na ktorom sa vyplače, a odkiaľ možno príde aj nejaká pomoc. Obvykle finančná, no otec sa jej snažil aj radiť - údajne ju v podstate od začiatku jej vzťahu s Timom Tolkkim od neho odhováral. Veľa sa nezmenilo ani posledné mesiace jeho života. Bol šokovaný, keď v júli uvidel Dominiku zanedbanú ako ešte nikdy a veľmi ho to trápilo.

​No najhoršie vraj bolo, že Dominika v podstate neustále otca bombardovala telefonátmi. Ivana si to neželala, lebo chcela, aby mal Karel pokoj a psychickú pohodu. Údajne bol po každom telefonáte značne rozhodený, preto sa Ivana na Dominiku skutočne hnevala. Zvyknutá nevyjadrovať sa verejne k súkromným otázkam ale Gottova manželka nikdy nahlas nepovedala, aký je jej vzťah k Dominike. Tá sa pre zmenu snaží tvrdiť, že zásadný problém medzi nimi nie je a Ivane je veľmi vďačná. Navonok to tak ale rozhodne nepôsobí.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie