Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Odpoveď na nevydarené Jágrove vzťahy! Pre TOTO sa bojí mať deti!
Zdielať na

Odpoveď na nevydarené Jágrove vzťahy! Pre TOTO sa bojí mať deti!

Archívna reportáž

Niet pochýb, že 48-ročný hokejový boh patrí medzi najžiadanejšie partie. Jaromír Jágr sa ale zjavne do ničoho nehrnie. Má za sebou pár vážnych vzťahov, no nikdy to nedotiahol až pred oltár, o otcovstve nehovoriac. Teraz priznal, prečo to tak je.

Je sympatický, úspešný, vtipný a rozprávkovo bohatý. Ťahá mu na päťdesiatku, no jednu dôležitú vec stále nemá - rodinu. Ak sa neráta jeho mamička, samozrejme. Jarda Jágr sa jednoducho na usadenie zjavne nechystá, píše portál ahaonline.cz.

V jeho posteli sa vystriedali najkrajšie Češky od moderátoriek, modeliek, až po tanečnicu pri tyči. Po minuloročnom rozchode s Veronikou Kopřivovou ale ostáva miesto po Jágrovom boku voľné.

​Tréner Vladimír Kýhos sa k tomu trefne vyjadril: "Jarda sa oženil s hokejkou". To je síce pekný vzťah, vďaka ktorému je Jágr tam, kde je, no hokejka mu v starobe oporou nebude. Ako sa ale priznal, má jednoducho strach z krachu vzťahu, ako aj vrtochov žien. "Z môjho pohľadu sú najhoršie rozvody. Keď máš malé dieťa, neodnesú si to tí dvaja ľudia, ktorí sa rozchádzajú, ale to dieťa. A z toho mám strach. Mám blok, žeby som mohol niekomu negatívne ovplyvniť život. Že dieťa si to odnesie za rodičov," povedal až prekvapivo pesimisticky Jágr.

​Je jasné, že za to môže aj jeho vodcovská povaha a nutnosť mať všetko pod kontrolou - na ľade to tak vždy bolo. "Ide o to, že tú druhú polovičku nedokážeš kontrolovať. Prichádzajú ďalšie vplyvy, ovplyvňovanie. Nehovorím, že to je môj prípad, ale pozorujem to okolo seba. Fakt to nie je jednoduché. A najmä - z najväčšej lásky vzniká najväčšia nenávisť," hovorí Jaromír o situáciách, ktoré odpozoroval vo svojom okolí. Otázka je, v akej spoločnosti sa pohybuje. Zrejme by sa mal občas stretnúť aj so staršími pármi, ktoré spolu prežili krásny život. Inak riskuje, že keď už nebude jeho mamička, ostane úplne sám.

Súvisiace články

Najčítanejšie