Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Nová Jágrova láska? Tak napokon to nebude Hantuchová, ale TÁTO krásavica?!
Zdielať na

Nová Jágrova láska? Tak napokon to nebude Hantuchová, ale TÁTO krásavica?!

Archívna reportáž

Pred pár týždňami preletela Českom aj Slovenskom správa o romantickej večeri najväčšej českej hokejovej hviezdy a našej skvelej tenistky. Jaromír Jágr a Daniela Hantuchová ale napokon zrejme pár tvoriť nebudú. V hre je iná žena.

Niet pochýb o tom, že 47-ročný Jaromír Jágr je po rozchode s Veronikou Kopřivovou zrejme najžiadanejší starý mládenec v Česku. Je to nielen vyšportovaný fešák, ale má na účte peniaze, ktoré sú skutočne veľké lákadlo.

Okolo Jaromíra sa tak neustála krútia všelijaké krásavice, ktoré snívajú, že sa im ho podarí dostať do chomúta. To ale evidentne nie je také jednoduché.

Jágr sa stal vďaka svojmu hokejovému umeniu nesmrteľným vo svetovom meradle:

Zdá sa ale, že jedna je predsa len vytrvalejšia. Už niekoľko mesiacov sa okolo neho točí 24-ročná Elizabeth Kopecká a postupne pribúdajú aj spoločné fotky. "Mám kladnianske srdce," tvrdila pred časom na Instagrame. Hokejový klub Rytíři Kladno totiž patrí práve Jágrovi. Ten ho nielen vlastní, ale za klub aj hrá.

Zaelbeth, ako znie umelecké meno nádejnej speváčky, sa pochválila aj spoločným "tréningom". S pomocou Jaromíra sa jej podarilo dokonca vsietiť tri góly, ako napísala. "Neskutočný zážitok, keď vám prihrá Boh. Čo vám budem hovoriť," prezradila o chvíľach na ľade Betka. Takto intenzívne sa Jarda venoval naposledy svojej ex Veronike, tak ktovie, možno má krásna Zaelbeth skutočne šancu.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

strategie byla jasna hned od zacatku. JJ68: “tady si Eli stoupnes pred branu, zustanes tady. nebudes se presouvat jinam. ja ti budu nahravat a ty budes strilet” .. kdyby se nahodou nekdo divil, proc tam stojim jak prilepena. ... ?? #poslouchatsemusi #kladynko #kladenskesrdce ? bylo to drsny dva proti ctyrem.. ( ale strategie fungovala - jak muzete videt v zaberu 2 mé góly) ! Moc dekuju vsem, kteri tam vcera byli. Vazne jsem si to moc uzila :)) snad brzy repete @jj68jaromirjagr @petr_vetrovsky @judlis5 a dalsi ? // The strategy was very simple bro. JJ68: “you’ll stand infront of the goal net and you’ll stay here and not gonna move. I’ll be passing you the pucks and you’ll shoot” .. if someone was wondering why I look so sticked to the ice. It was tough. 2ppl against 4ppl. (but hey ! The strategy worked out - as you can see in the video -> me scoring 2 goals). Big thank you to everyone! I really enjoyed it and I hope - I’ll meet you on the ice soon ??

Príspevok, ktorý zdieľa zaelbeth || elizabeth (@zaelbeth),

Súvisiace články

Najčítanejšie