Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Dominika Gottová a vyznanie lásky na zastávke MHD! Zareagovala TAKTO!
Zdielať na

Dominika Gottová a vyznanie lásky na zastávke MHD! Zareagovala TAKTO!

Archívna reportáž

Najstaršia dcéra zosnulého Karla Gotta sa aktuálne rozvádza so svojim fínskym manželom Timom Tolkkim. Ten ju mal údajne podvádzať s mladou Mexičankou, no ak by to tak aj nebolo, má toho dosť na rováši v každom prípade. Zdá sa, že väčšina ľudí drží Dominike palce, aby jeho lákaniu už odolala.

Dominika je už mesiac doma v Prahe, našla si prácu v bare a javí sa, že späť do Fínska ju už nič neťahá. Ba čo viac, možno jej pribudne ďalší dôvod ostať už natrvalo v Česku.

Pre Blesk.cz totiž 46-ročná Gottová prezradila, že má ctiteľa. Ten si ju vyhliadol na pomerne neobvyklom mieste na romantiku.

Dominika bola už zapáliť aj sviečku na otcovom hrobe:

Zhruba tridsiatnik ju oslovil na zastávke MHD. "Čakala som po práci na autobus, ktorým jazdím za Prahu k priateľom, u ktorých bývam," začala rozprávanie Dominika. Prezradila, že mala ešte do príchodu autobusu čas a tak si išla kúpiť vodu.

Ostal jej čas aj na cigaretku, a práve vtedy sa mladý muž osmelil. "Pýtal sa ma, kam mám namierené. Tak sme sa začali rozprávať. Keď sme sa lúčili povedal, že by chcel znovu vidieť moje krásne oči. Veľmi mi to polichotilo," povedala potešená Dominika.

Mužovi dala svoje telefónne číslo, no tvrdí, že o vyhliadke na vzťah zatiaľ ešte nemôže byť reč. "Prežila som si peklo a nedokážem úplne povedať, či som pripravená sa znovu zoznámiť. Uvidíme," nechala Dominika romantický príbeh otvorený. Dodala, že ešte viac by jej lichotilo, ak by muž netušil, že "balil" dcéru slávneho speváka.

Súvisiace články

Najčítanejšie