Polojasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Obrovské gesto! Speváčka venovala takmer polmilióna eur na boj s požiarmi!
Zdielať na

Obrovské gesto! Speváčka venovala takmer polmilióna eur na boj s požiarmi!

Archívna reportáž

Za svoj spev už zarobila milióny, no aj tak nie je samozrejmosť to, čo sa rozhodla spraviť. Neuveriteľného pol milióna dolárov ide z účtu speváčky Pink na boj s požiarmi, ktoré aktuálne ničia Austráliu.

Americká speváčka Pink prekvapila veľkorysosťou a súcitom, ktorý prejavila s Austráliou. Kontinent sužujú obrovské požiare po celej pevnine, podľa niektorých správ sú v podstate neuhasiteľné.

Hoci je Pink Američanka, osud kontinentu na opačnej strane zemegule jej nie je ľahostajný. Priamo na účet austrálskych hasičov, ktorí bojujú s rozsiahlymi lesnými požiarmi, pošle donáciu 500 tisíc amerických dolárov, v prepočte približne 450-tisíc eur.

Pozrite si reportáž o ničivých požiaroch v Austrálii:

"Som úplne zničená, keď vidím, čo robia tie strašné požiare v Austrálii. Tamojším hasičom, ktorí bojujú s ohňom v prvej línii, venujem 500-tisíc dolárov," napísala 40-ročná interpretka v sobotu na Instagram a Twitter, kde má dokopy takmer 40 miliónov sledovateľov.

Plamene si v krajine vyžiadali už 23 mŕtvych, pričom úrady očakávajú, že cez víkend sa situácia ešte zhorší. Oheň spálil už päť miliónov hektárov pôdy a zničil viac ako 1500 domov, obete na životoch zvierat sú nezrátateľné.

Súvisiace články

Najčítanejšie