Jasno
22°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Drogy, alkohol a teraz tetovanie na TVÁRI?! Mladá herečka snáď zošalela!
Zdielať na

Drogy, alkohol a teraz tetovanie na TVÁRI?! Mladá herečka snáď zošalela!

Archívne video Archívna reportáž

Patrila už v detstve medzi veľké hviezdy, keď zažiarila v seriálovej komédii pre tínedžerov a neskôr vo vlastnej šou. Potom prišli filmy a skutočná sláva. Tá ale 33-ročnú Amandu Bynes evidentne zlomila.

Amanda patrí medzi typické hollywoodske krásky so stále dievčenskou tvárou a mohla na plátne žiariť ešte dlhé roky, ak by sa nevybrala zlou cestou. Podobne ako jej rovesníčka Lindsay Lohan, aj Amanda prepadla drogám a alkoholu.

Dokonca by sa dalo povedať, že slávu znášala ešte horšie ako problémová legenda Lohan a pod vplyvom omamných látok sa toho navyvádzala až-až.

Od roku 2010 prestala účinkovať pred kamerou, no začala o to intenzívnejšie plniť stránky škandálmi. Jazda pod vplyvom, užívanie drog, podpaľačstvo, nervové zrútenie a obvinenie vlastného otca zo sexuálneho zneužívania. Za to sa na Twitteri vzápätí zvláštnym spôsobom ospravedlnila: "Mikročip v mojom mozgu ma prinútil povedať tie veci, ale je to on, kto prikázal, aby mi ten mikročip vložili".

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

?

Príspevok, ktorý zdieľa Amanda Bynes (@amandabynesreal),

Neskôr sa ospravedlnila aj za to a poprela, žeby ju niekedy otec zneužíval. Amande diagnostikovali bipolárnu poruchu a stále je sledovaná odborníkmi. Zjavne ale má dostatok slobody, aby si vyrazila do tetovacieho štúdia a okrem pírsingu v nose jej pribudlo aj srdiečko na líci. Síce nie je isté, či je vytetované, ale podľa zverejnených okolností je to tak. Amanda si tým zrejme definitívne zavrela dvere ku kariére.

Súvisiace články

Najčítanejšie