Skoro jasno
26°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Jasmina sa neudržala! Rytmusovi napísala TAKÝTO román!
Zdielať na

Jasmina sa neudržala! Rytmusovi napísala TAKÝTO román!

Archívna reportáž

Patrik Vrbovský je novoročné dieťa. Tretieho januára oslávil 42. narodeniny, už druhé po boku s jeho krásnou manželkou Jasminou, prvé ako otec. Nič viac si už asi želať nemôže.

Rytmus sa narodil pod šťastnou hviezdou. Dokázal si vyšliapať chodníček z ničoho až ku hviezdam, a dá sa povedať, že žije svoj sen. Korunovalo ho založenie vlastnej rodiny.

Síce si na tú pravú musel počkať 40 rokov, no nepochybne to stálo za to. Jasmina a Patrik sú zamilovaní ako v prvý deň, dokonca možno ešte viac, ako tvrdia.

Preto veľmi neprekvapil status, ktorý Jasmina venovala narodeninám svojho manžela. Za také siahodlhé a hlboké vyznanie by sa nemusela hanbiť žiadna autorka romantických románov. "Ak by nebolo tohto dňa, nebolo by nič z tohto neopísateľne nádherného života aký máme. Pamätám si, ako som Ti blahoželala pred rokom s myšlienkou, že sa Ťa nedokáže snáď ani milovať viac. Och, ako som sa mýlila," napísala s vášňou moderátorka.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Dobre ráno celý svet! Som šťastná! Ešte viac ako obvykle, pretože milujem tento deň a mam chuť to vykričať všadeee. Je to deň TVOJICH NARODENIN ljubavi moja??? Ak by nebolo tohto dňa, nebolo by nič z tohto neopísateľne nádherného života aký máme. Pamätám si ako som Ti blahoželala pred rokom, s myšlienkou že sa Ťa nedokáže snáď ani milovať viac... Och ako som sa mýlila ? Dnes keď mám možnosť denno denne vidieť ten najnádhernejší obraz pred očami, Teba ako si tým najmilujucejsim otcom nášmu zázraku lásky, tak mam pocit ze mi srdce vybuchne, ďakujem Ti za každú jednu emociu ktorú vo mne vyvolávaš, všetky sú krasne❤️ To ako sa o nás staráš, to ako ma rozmaznavaš a to ako nás miluješ je to najsilnejšie co som kedy zažila. Prajem ti láska moja, nech budeš navždy miláčikom toho hore, ktorý je k Tebe tak štedrý, nech máš vždy presne toto svoje dokonale srdce a rozum ktoré si vie tieto dary vážiť a tešiť sa z nich,nech tvoje výsledky hovoria za tvoj talent tak ako doteraz a Ty si môžeš spokojne lihat s vedomím že do všetkého dávaš maximum a ze to (k*rva) stojí zato! A aby si nikdy nestratil svoju vášeň, pre lásku, hudbu, život... Ak mi môže niekto v živote naozaj niečo závidieť, tak si to TY? MILUJEM ŤA @rytmusking

Príspevok, ktorý zdieľa Jasmina Alagič Vrbovská (@jasmina_alagic),

"Dnes, keď mám možnosť denno denne vidieť ten najnádhernejší obraz pred očami, Teba, ako si tým najmilujúcejším otcom nášmu zázraku lásky, tak mám pocit, že mi srdce vybuchne, ďakujem Ti za každú jednu emóciu, ktorú vo mne vyvolávaš, všetky sú krásne. To, ako sa o nás staráš, to ako ma rozmaznávaš, a to, ako nás miluješ, je to najsilnejšie, čo som kedy zažila," pokračovala vo vyznaní šťastná manželka.

V nasledujúcich slovách priznala, že Rytmus je skutočne narodený pod šťastnou hviezdou. "Nech budeš navždy miláčikom toho hore, ktorý je k Tebe tak štedrý, nech máš vždy presne toto svoje dokonalé srdce a rozum, ktoré si vie tieto dary vážiť a tešiť sa z nich, nech tvoje výsledky hovoria za tvoj talent tak, ako doteraz a Ty si môžeš spokojne líhať s vedomím, že do všetkého dávaš maximum," nezabudla spomenúť aj Patrikovu kariéru a prístup k životu. Na záver už len dodala, že ak jej majú ľudia niečo závidieť, je to práve jej manžel.

Súvisiace články

Najčítanejšie