Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Verešovú hneď na Nový rok okradli! Totálne šokovala statusom!
Zdielať na

Verešovú hneď na Nový rok okradli! Totálne šokovala statusom!

Archívna reportáž

Modelku a zrejme najúspešnejšiu slovenskú Miss, 39-ročnú Andreu Verešovú, okradli. Stalo sa to na rodinnej lyžovačke a stratu neutrpela len ona.

Akoby pre Andreu existovali len dve ročnú obdobia. Buď zverejňuje fotky z najkrajších pláží sveta, alebo zo zasnežených svahov.

Tentokrát sa s rodinou vybrala na lyžovačku na Slovensko, pochválila sa fotkami z Chopku. Krásne počasie a kopy snehu ale zatemnila nepríjemná udalosť.

Andrea zverejnila na svojom Instagrame status, v ktorom sa posťažovala, že rok 2020 sa pre ňu začal poriadne smolne. Zlodej obral celú jej rodinu o lyže a snowboardy. Andrea takéto niečo len ťažko chápe, ako napísala. "Nikdy by som nič podobné neurobila, pretože verím, že všetko sa v živote vráti a karma je len jedna," napísala sklamane.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Tak včera nás prekvapili zlodeji a ukradli nám obľúbené lyže od značky VIST, a deťom snowboardy, takže nemajú na čom trénovať...??Nikdy by som nič podobné neurobila?, pretože verím, že všetko sa v živote vráti a karma je len jedna. Snáď sme niekomu pomohli ??...Zlodejom želám, aby boli šťastní a snad si na tých ukradnutých lyžiach neublížia a nič nezlomia?‍♀️??. Aj napriek tomu, že nám naša zimná výbava bude chýbať, uvedomujem si, že sú aj horšie veci... a nenecháme sa od našej lásky k zimním športom a k lyžovaniu len tak odradiť. Deti majú budúci víkend závody , tak snáď si na nové snowboardy zvyknú.?? A čo vy? Mali ste už niekedy zlú skúsenosť so zlodejmi? Dávate si odvtedy väčší pozor, alebo vás od niečoho odradili, dokonca znechutili ? #experience #slopestyle @filipmatusinsky_photography #winteroutfit #outdoorwear #vistski #skiwear @vist.italia

Príspevok, ktorý zdieľa Andrea Verešová Official (@andreaveresovaofficial),

Viac ale prekvapila nasledujúcimi slovami. "Snáď sme niekomu pomohli. Zlodejom želám, aby boli šťastní, snáď si na tých ukradnutých lyžiach neublížia a nič nezlomia," šokovala Andrea nečakaným prijatím negatívnej skúsenosti. Zrejme naozaj verí v energie a rozhodla sa vysielať len tie pozitívne.

Ako dodala, stávajú sa aj horšie veci. "Nenecháme sa od našej lásky k zimným športom a k lyžovaniu len tak odradiť. Deti majú budúci víkend preteky, tak snáď si na nové snowboardy zvyknú," dodala zmierene okradnutá modelka.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie