Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Legendárny Ozzy na smrteľnej posteli?! Nespoznáva ani svojich najbližších!
Zdielať na

Legendárny Ozzy na smrteľnej posteli?! Nespoznáva ani svojich najbližších!

Archívna reportáž

Aj sám Ozzy Osbourne tvrdí, že je zázrak, že ešte žije, s jeho "životosprávou" očakával maximálne štyridsiatku. V živote sa navyvádzal toľko, že jeho anjeli strážni mali čo robiť, aby od neho zubatú držali ďalej. Najmä v prípade jeho drogových a alkoholických excesov.

Ozzy Osbourne má 71 rokov a je to pomerne netradičný dôchodca. Ešte stále patril medzi rockerov telom aj dušou, no podľa posledných správ z webu radaronline.com ho začína telo zrádzať.

Britský spevák zažil hviezdne roky najmä s kapelou Black Sabbath, no bola to práve jeho slabosť pre drogy a alkohol, pre ktorú ho z kapely vyhodili. Legendárnym sa stal koncert, na ktorom údajne odhryzol hlavu živému netopierovi.

Zhruba pred rokom na tom Ozzy tiež nebol najlepšie:

Po rokoch sa Ozzy do kapely vrátil a začal sekať dobrotu, dokonca sa aj s rodinou stali protagonistami reality šou The Osbournes. Tento rok mal Ozzy absolvovať ďalšie turné, no zdá sa, že z toho nič nebude. A ak sú správy pravdivé, spevák je na tom veľmi zle.

Podľa spevákovho Instagramu to azda také vážne nebude:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Read any good news lately?

Príspevok, ktorý zdieľa Ozzy Osbourne (@ozzyosbourne),

Posledný februárový deň mal mať koncert aj v Prahe, no zatiaľ ho len preložili na neskorší termín. Podľa správ webu radaronline.com leží Ozzy na smrteľnej posteli. Trpí vraj príšernými bolesťami, upadá do agónie a nespoznáva ani svoju manželku Sharon. "Celý deň len leží v posteli a kvíli od bolesti, 24/7. Polovicu z toho času nespoznáva ani vlastnú rodinu, Sharon si pomýlil s niekým cudzím, pýtal sa jej, kto je," prezradil portálu tajný zdroj.

Súvisiace články

Najčítanejšie