Oblačno
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Jediný syn Ivety Bartošovej začal po rozpade kapely kšeftovať s TÝMTO!
Zdielať na

Jediný syn Ivety Bartošovej začal po rozpade kapely kšeftovať s TÝMTO!

Archívna reportáž

Má len 23 rokov, no už si prešiel v živote peklom. Vďaka svojej mame, Ivete Bartošovej, Artur Štaidl okúsil, aké je to byť pod drobnohľadom verejnosti, aj aké je to, keď mama nie je tak úplne štandardná osoba. Jej tragický koniec tiež zrejme ostane navždy hlbokou ranou.

V konečnom dôsledku je priam obdivuhodné, že 23-ročný Artur je podľa všetkého normálny mladý muž, ktorý má rád hudbu. No evidentne to nie je jediná vec, pre ktorú má slabosť, píše portál Blesk.cz.

Syn Ivety Bartošovej a hudobníka Ladislava Staidla sa pokúsil preraziť v hudbe, no metalová kapela Behind the Mirror sa rozpadla ešte v roku 2018 pre nezhody medzi členmi.

Iveta Bartošová nechala list na rozlúčku aj svojmu synovi:

Artur sa tak namiesto kariéry v hudobnom biznise, po vzore svojich rodičov, musí živiť inak. Lepšie povedané, asi chce, lebo s peniazmi, ktoré zdedil po mame, by pracovať v podstate nemusel. Sám je však veľkým fanúšikom vodnej fajky, ako je zrejmé z fotiek na jeho Instagrame, a tak sa rozhodol s týmto zvláštnym sortimentom aj podnikať. Spolu s kamarátom ponúkajú vodné fajky na prenájom.

Popri tom sa venuje aj fotografovaniu a aj túto svoju záľubu by rád pretavil na nejaký ten príjem. Svoje služby, konkrétne fotenie portrétov, totiž tiež ponúka, zriadil si pre to aj extra profil na Instagrame.

Súvisiace články

Najčítanejšie