Oblačno
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Najnovšia FOTKA oslávenca Archieho! Harry ale pripravil kráľovnej nemilé prekvapenie!
Zdielať na

Najnovšia FOTKA oslávenca Archieho! Harry ale pripravil kráľovnej nemilé prekvapenie!

Archívna reportáž

Presne pred rokom obletela svet správa, na ktorú všetci čakali už týždne vopred. Do kráľovskej rodiny pribudlo bábätko, chlapček Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Zrejme aj jeho narodenie bolo jedným z dôvodov, prečo sa jeho rodičia rozhodli radikálne zmeniť život.

Už je to viac ako mesiac, čo sa Meghan a Harry vzdali svojich kráľovských pozícii, vymožeností, ale aj povinností. Potom, čo sa Harry vyjadril, že mu domov, rodina a predošlý životný štýl chýba, sa možno nejeden člen rodiny potešil a očakával jeho skorý návrat, alebo aspoň pokus o stretnutie. V prvom rade takýto ústretový krok čakala určite samotná kráľovná Alžbeta II, ktorej chýba nielen vnuk , ale aj malé pravnúča.

Avšak opak je pravdou. Z malého Archieho sa bude tešiť jedine matka Meghan. A to nielen preto, že sa nachádzajú na rovnakom kontinente, ale podľa všetkého si bude môcť  užívať vnúčikovu prítomnosť pod jednou strechou.

Archieho narodenie bolo udalosťou roka:

Meghanina matka, Doria Ragland sa má podľa informácii denníka The Sun sťahovať do nového domova rodiny. A keďže popri budovaní svojej kariéry nebude mať veľa času nazvyš, jej matka by bola najlepšou voľbou pre starostlivosť o bábätko a domácnosť. „Hneď ako skončí karanténa a bezpečnostné opatrenia s tým súvisiace, Harry a Meghan sa chcú už konečne preťahovať. Do svojich plánov zahrnuli aj Harryho svokru Dori. Ona však nechce zasahovať do ich priestoru, takže by mala mať na pozemku svoju vlastnú prístavbu,“ prezradil zdroj blízky rodine.

​A zdá sa, že Harry musí byť šťastný a spokojný, a či musí len kvôli svojej milovanej žene, alebo je to naozaj tak, vie iba on sám. „Robili si žarty, že budú mať novú pestúnku, ale realita je v skutočnosti taká, že Meghan verí iba málokomu a Dori je taká pevná skala a šampión. Harry sa s ňou zblížil, a verte či nie, Harry myšlienku žiť so svokrou ochotne prijal,“ tvrdí zdroj. Mnohí si myslia, že takýmito rozhodnutiami môže jatriť staré rany svojej starej matke, ktorá už celé mesiace nevidela malého Archieho.

Kráľovská rodina nezabudla Archiemu verejne zagratulovať:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

‪Happy Birthday to Archie Mountbatten-Windsor who is celebrating his 1st birthday today! ?? . Archie is The Queen’s eighth great-grandchild. ‬

Príspevok, ktorý zdieľa The Royal Family (@theroyalfamily),

K fotke pripojili gratuláciu a aj informáciu, že Archie je už ôsme vnúča hlavy britskej monarchie. Niektorí ľudia v komentároch al podpichli, či sa nenájde aj novšia fotka chlapčeka. Alžbeta II. totiž Archieho minimálne pol roka nevidela, čo je nepochybne veľmi smutné nielen v jej prípade, ale voči každému prarodičovi.

Archieho v plnej paráde ale predviedla aktuálne Meghan vo videu v stories na Instagrame Save the Children, toto je jeden zo záberov:

Instagram/savethechildren

Súvisiace články

Najčítanejšie