Oblačno
17°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Dcéra wrestlerka?! Ocko The Rock žiari šťastím a TOTO jej odkazuje!
Zdielať na

Dcéra wrestlerka?! Ocko The Rock žiari šťastím a TOTO jej odkazuje!

Archívna reportáž

Známy akčný hrdina The Rock začínal svoju kariéru v ostrom svete pästí a svalov. Tak trochu divadlo, svojské bojové umenie, doplnené šialenými kostýmami a sexi ženami na tribúne. Reč je o najmä za veľkou mlákou veľmi populárnom športe - wrestlingu.

Dwayne Johnson, ako znie hercovo skutočné meno, je možno veľký "tvrďas" v ringu a pred kamerami, no v súkromnom živote sa prezentuje v prvom rade ako milujúci otec troch dcér. A momentálne má obrovský dôvod na radosť, najstaršia z jeho dcér sa rozhodla ísť v otcových stopách, no nie je to herectvo, čo mladej dáme učarovalo.

The Rock sa síce zo sveta wrestlingu stiahol už dávnejšie, no neznamená to, že by naň zanevrel. Práve naopak, je nadšený z toho, že jeho 18-ročná dcéra Simone prejavila záujem o wrestlingové tréningy, a to priamo s oficiálnou inštitúciou WWE, čiže Svetovou wrestlingovou federáciou. Prezradil to v talk show Jimmyho Fallona a dodal, že je to už aj čierne na bielom. „Podpísala zmluvu s WWE,“ povedal hrdý otec troch dievčat - Simone, Jasmine (4) a Tiany (2).

Dwayne pravidelne pridáva rozkošné videá so svojimi malými dcérkami, na tomto videu si spieva s najmladšou dcérou Tianou:

„Úplne ma to odrovnalo. Môže to znieť ako klišé, že kráča v mojich šľapajach, ale ona si želá vybudovať svoju kariéru a vyšliapať vlastné chodníčky. A to je veľmi dôležité,“ zamyslel sa obor s veľkým srdcom.

Pyšný otec nezabudol pripomenúť, že Simona sa stala už v šestnástich najmladším zazmluvneným zápasníkom v histórii spoločnosti WWE a za dva roky si tvrdého tréningu utŕžila množstvo rán a modrín. „Vydržala to a som na ňu veľmi hrdý,“ dodal Dwayne v rozhovore.

S veľkým úspechom sa Simone podelila s fanúšikmi na sociálnej sieti:

​Samotná Simone sa na svojom Twitteri pochválila týmto životným úspechom, ktorý významne ovplyvní jej budúcu kariéru. „Znamená to pre mňa veľmi veľa. Moja rodina má veľmi osobné spojenie s wrestlingom a ja sa cítim byť poctená mať tú možnosť nie len wrestlovať, ale niesť toto dedičstvo so sebou,“ napísala v oficiálnom oznámení na sociálnej sieti. Mladá športovkyňa je už totižto štvrtá v generácii Johnsonovcov, ktorá sa tomuto tvrdému športu rozhodla venovať.  Už jej prastarý otec, zápasník Peter Maivia, sedel v riadiacej pozícií tejto organizácie. Tomuto športu podľahol aj jej starý otec Rocky Johnson, strýko Toa a v neposlednom rade samotný Dwayne.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie