Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Krásna modelka sa odviazala! Zverejnila sériu erotických fotiek s manželom!
Zdielať na

Krásna modelka sa odviazala! Zverejnila sériu erotických fotiek s manželom!

Archívne video

Krásna, slávna a super bohatá nemecká modelka Heidi Klum chytila pri svojom o 16 rokov mladšom manželovi evidentne druhý dych. Lepšie povedané, vrátila sa do pubertálnych čias, keď si človek nemôže pomôcť a dôkazy svojej lásky musí neustále zverejňovať.

Kým do života 46-ročnej Heidi Klum nevstúpil člen kapely Tokio Hotel, 30-ročný Tom Kaulitz, jej Instagram bol len o spoločenských udalostiach, Hiedinom biznise, alebo módnych kampaniach. Odkedy sú spolu, je hlavnou tému jej sociálnej siete ich láska.

Tí dvaja sú takí zaľúbení, že aj svadbu museli mať dvakrát. Minulý rok vo februári formálnu, následne v auguste poriadny žúr na Capri pre rodinu a kamarátov.

Heidi Klum bola predtým vydatá za speváka Seala, s ktorým má tri deti:

​O ich láske niet pochýb, hoci pre Heidi je to už tretí manželský pokus a pre Toma druhý. Po obavách z koronavírusu, keď boli chvíľu oddelení, kým Heidi čakala na výsledok testu, si opäť naplno užívajú jeden druhého. A modelka neváha, a zveruje sa svetu aj s mimoriadne intímnymi chvíľami.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

IT’S THE WEEKEND ❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Heidi Klum (@heidiklum),

Aktuálne zverejnila na svojom Instagrame sériu deviatich fotografií, z ktorých väčšina je poriadne pikantných. Heidi je hore bez, no ukáže v odraze skla aj svoj zadok, aj horúce bozky s manželom. Nejde o vulgárne fotky, no erotický náboj je evidentný. A pritom komentár k nim napísala len taký nevinný: "Je víkend". Nuž, nemožno nesúhlasiť, že ideálny víkend môže vyzerať aj tak, ako v prípade týchto dvoch zaľúbencov, u ktorých vekový rozdiel zjavne nehrá rolu. Napokon, veď to je Heidi Klum, jedna z najsexi topmodeliek sveta.

Súvisiace články

Najčítanejšie