Polojasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Tony Porucha a Mamba Dasha v šoku! Ešte sa ani nenasťahovali a už im z domu ukradli TOTO!
Zdielať na

Tony Porucha a Mamba Dasha v šoku! Ešte sa ani nenasťahovali a už im z domu ukradli TOTO!

Archívna reportáž

Päť rokov lásky, dva roky rodičmi - to už chcelo poriadne hniezdočko pre rodinu. Dáša "Mamba" Šarközyová a Martin Rakický, alias Tony Porucha, si minulý rok kúpili dom na dedine neďaleko Bratislavy. Obrovskú radosť ale postupne vystriedalo niekoľko sklamaní, vyvrcholilo to krádežou.

Postaviť dom nie je maličkosť. Hoci Mamba Dasha a Tony Porucha kúpili už rozostavanú vilku, stále ich čakalo veľa práce, kým by si vydýchli, že je hotovo. Počas uplynulých mesiacov ale postupne zisťovali, že to nie je také jednoduché.

Všetko vyvrcholilo uplynulý víkend, keď po príchode do domu rodinka zistila, že niekto bol na návšteve. Žiaľ, nepozvanej, a navyše si odniesli aj pomerne drahý suvenír.

Tony zažiaril aj v seriáli TV JOJ Nový život:

Dáša si vyliala srdce na Instagrame, vykrádačka ju poriadne nahnevala. "Ďakujeme tomu, kto si prišiel zobrať náš bojler. Snáď poslúži," napísala ironicky k fotke s poškodeným zámkom. "Sranda je, že sme vedľa seba tri rovnaké, neobývané domy, ale vykradli len nás," zamyslela sa a vzápätí dostala v komentároch odpoveď od susedy. Tá tvrdí, že práve preto, že lokalita je zatiaľ pomerne neobývaná, tam majú zlodeji eldorádo.

Dáša ďalej priznala, že je z problémov okolo domu pomerne znechutená. "Už mám pocit, že náš dom nikdy nedokončíme. Stále nás prekvapí niečo nové, čo sa pokazí, zmizne, alebo je zle urobené a treba urobiť odznova. Viem, že mať dom je ťažký oriešok, ale že to bude až takýto nekončiaci príbeh, to som si naozaj nemyslela," povzdychla si mama 2-ročného Manola. Ako úprimne dodala, pri "zdravom" rozume ich drží aktuálne len vízia, že jedného dňa to bude hotové a krásne. A tak ostáva rodinka "Poruchovcov"   stále pozitívne naladená.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie