Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Vendula Pizingerová (48) ukázala rastúce bruško! Otrasná reakcia verejnosti!
Zdielať na

Vendula Pizingerová (48) ukázala rastúce bruško! Otrasná reakcia verejnosti!

Archívna reportáž

Vendula Pizingerová šokovala Česko aj Slovensko, keď prednedávnom zverejnila správu, že čaká bábätko. Niežeby to v jej veku bolo nemožné, skôr je to len veľmi neobvyklé. Jednak sa to už neraz nepodarí, ani keby žena chcela, no asi väčšina žien si už na tehotenstvo pred päťdesiatkou netrúfa.

Stať sa mamou krátko pred päťdesiatkou je skutočne pomerne neobvyklé, ale kým žene funguje cyklus, všetko je možné. Pošťastilo sa aj šťastným manželom Pizingerovým. Vdova po slávnom hudobnom skladateľovi Karlovi Svobodovi a šéfka nadácie Kvapka nádeje, sa stane mamou už po tretíkrát, no o jedno dieťatko pre vážnu chorobu prišla.

Príchod nového člena rodiny možno v tomto prípade brať ako zázrak, s ktorým už zrejme nerátala ani Vendula, ani jej 32-ročný manžel, športovec Jozef.

Takto riešila Vendula prípravy na najkrajší deň:

​Po zverejnení radostnej správy ale zďaleka neprúdili smerom k budúcim rodičom len gratulácie. Najmä v diskusiách si ľudia dovolili skutočne nechutné komentáre, od premúdrelých názorov na tehotenstvo vo vyššom veku, až po želania toho najhoršieho. "Samozrejme, že ma tieto komentáre zamrzeli, niektorí ľudia sú zlí a bezcitní, ale je to dané aj tou anonymitou na sociálnych sieťach," okomentovala to pre Blesk nastávajúca mamička.

Ani hanebné komentáre podpriemerných účastníkov diskusií však nezmaria radosť z očakávaného bábätka. "Nič nie je večné, okrem nás. Tak sa teším na život, každý deň. Na všetko, čo prinesie. Nie som idealista, tak viem, ako veci chodia. Ale napriek tomu všetkému! Áno!" napísala poeticko-burcujúci status k fotke s rastúcim bruškom. Je jasné, že to "áno" patrilo životu a všetkému, čo prináša. Vendula je už podľa všetkého v šiestom mesiaci, ostáva držať palce, aby išlo všetko tak dobre, ako doteraz.

Súvisiace články

Najčítanejšie