Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Dokonalá Jasmina?! Priznala TIETO komplexy, nie je toho málo!
Zdielať na

Dokonalá Jasmina?! Priznala TIETO komplexy, nie je toho málo!

Archívna reportáž

Človek je tvor márnivý a večne nespokojný. O to radšej mnohí počujú, že aj na pohľad dokonalé osobnosti majú komplexy. Výnimkou nie je ani Jasmina, krásna manželka rapera Rytmusa.

Je vysoká, štíhla, má perfektné vlasy, dokonalé zuby, k tomu slušnú kariéru, dobré finančné zázemie a najmä šťastnú rodinu. Jasmina Alagič sa zjavne narodila pod šťastnou hviezdou.

Aj mama takmer 10-mesačného Sanela však má poriadne naložené, čo sa týka sebakritiky. Po priamej otázke priznala celú zbierku komplexov.

Jasmina má dôvod byť absolútne šťastná, má skvelú rodinu a nič nie je viac:

​Na Instagrame pravidelne umožňuje 30-ročná Jasmina svojim fanúšikom klásť jej otázky. A odpovedá aj na osobné otázky, ako napríklad tú, či sa s ničím v živote ťažko vyrovnávala. "Tak začnem od začiatku... Výška, meno, akné, členky, bulvár, členky, členky a veľa ďalšieho," prekvapila výpočtom komplexov Jasmina. Čo má s členkami nie je úplne jasné, no evidentne to napríklad Rytmusovi vôbec neprekáža.

Jasmina sa rozhodla ľudí zabávať a tak trochu im aj radiť:

No zrejme aj vekom si Jasmina uvedomila, čo je podstatné. "Napriek veciam, ktoré spočiatku robia vrásky, som šťastná! A mindráky neboli z toho, že mne to prekáža, ale že iným niečo prekáža, a keď si uvedomíš, že to nie je tvoj problém, je to veľmi oslobodzujúce. Samozrejme, že sa nájdu veci, ktoré mohli niekedy dopadnúť inak, ale je to v poriadku," povedala Jasmina svoju životnú múdrosť.

Instagram/JA

​Ktovie, či toto oslobodzujúce poznanie prišlo ešte predtým, ako sa dala dokopy s Rytmusom, alebo prijala až jeho nastavenie. Veľmi podobne sa totiž posledné roky vyjadruje aj on. "Som neskutočne šťastná, odkedy prijímam veci ako sú, a mením len to, čo zmeniť môžem a naozaj chcem pre svoj pocit šťastia," ukončila Jasmina okienko s dobrými radami, ako sa vyrovnať s nezmyselnými komplexmi.

Súvisiace články

Najčítanejšie