Oblačno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Toto má byť tá super sexi herečka?! TAKTO hviezdu doriadili jej dcéry!
Zdielať na

Toto má byť tá super sexi herečka?! TAKTO hviezdu doriadili jej dcéry!

Archívna reportáž

Deti sú najväčšia láska a práve preto mnohí rodičia dokážu predýchať ich kadejaké ich malé výtržníctva. Pomaľované steny, tajné bunkre po celej obývačke, či mamičkine šminky sú jednoducho veľkým lákadlom pre mnohé deti. Inak to nie je ani u prominentných rodičov.

Vie o tom svoje aj 46-ročná herečka Eva Mendes, ktorá svoju tvár zverila do rúk jej malých ratolestí. Tie svoju rolu vizážistiek zobrali veľmi svedomito a mamu zmenili na nepoznanie.

​Zmyselnú herečku jej dve dcérky, 5-ročná Esmeralda a 4-ročna Amanda doriadili tak, že by ju pod nánosom farbičiek nespoznal snáď ani ich otecko a Evin partner, 39-ročný herec Ryan Gosling. „Vyhrali nado mnou,“ komentovala Eva fotku, na ktorej sa jej črty strácajú pod nánosom výraznej tyrkysovej farby na viečkach.

​Evu Mendes a Ryana Goslinga spojila snímka The place beyond the pines, kde si zahrali v hlavných úlohách:

A nebolo to po prvýkrát, podobný príspevok herečka zdieľala aj začiatkom mesiaca. „Už som stratila nad nimi kontrolu, ktorú som kedysi mala,“ komentovala vtedy Eva výbuch pasteliek na svojej tvári. Fanúšikovia s ňou zdieľali pochopenie, a mnohí priznali, že počas karantény si zažili obdobné aktivity.

​Herečku takto zmaľovali jej dve malé dcérky:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

They’ve won ❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Eva Mendes (@evamendes),

​Herečka zdieľa so svojimi fanúšikmi na Instagrame svoje pocity a postrehy ako z umenia, tak aj z rodičovstva. A práve jeden z jej príspevkov z oslavy narodenín jej štvorročnej dcérky vyvolal búrlivé diskusie. Herečka sa zverila, že jednu noc takmer nespala, aby nachystala pre svoju dcérku peknú oslavu oslavu narodenín. „Toto je pre všetkých, ktorí oslavujú narodeniny v karanténe! Na všetky unavené mamy! Posielam lásku,“ písala okrem iného v príspevku Eva.

Zdá sa, že sa táto aktivita dcérkam hviezdnych rodičov náramne zapáčila:

Fanúšikovia jej vyčítali, že jej partner sa na rodičovstve vôbec nepodieľa, a zdá sa, že je na všetko sama. Avšak Eva veľmi jasne obhájila česť otca svojich deti tým, že si to nepraje a chce chrániť súkromie jeho a svojej rodiny. „Nechcem ho do tohto zapájať, alebo riešiť to, aký je rodič, pretože necítim, že je v poriadku prekračovať hranice, ktoré som si nastavila. Myslím, že bude najlepšie pokračovať v otváraní tém, s ktorými som stotožnená. Ale jeho a moje deti do tohto nebudem zapájať,“ vysvetlila svoj postoj dvojnásobná mama.

Súvisiace články

Najčítanejšie