Jasno
11°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Jasmina a druhé bábätko? Doslova žiari šťastím!
Zdielať na

Jasmina a druhé bábätko? Doslova žiari šťastím!

Archívna reportáž

Jasmina Alagič ešte pred dvomi rokmi netušila, aký vietor spôsobí v jej živote vtedy čerstvý priateľ Patrik. Stačilo im niečo málo vyše roka, aby zrýchlili "z nula na sto", inak povedané z flirtu, cez lásku, zásnuby, tehotenstvo, svadbu až k narodeniu synčeka.

Malý Sanel  bude mať koncom júla rok a ako je podľa fotiek jasné, rastie ako z vody a je aj veľmi šikovný. Niektoré páry už v tomto čase premýšľajú, či by si k prvému dieťatku nespravili aj súrodenca.

Jasmina sa pred časom vyjadrila, že v budúcnosti sú určite druhému bábätku otvorení, no zatiaľ to nebolo na programe dňa ako hlavná priorita. Napokon, treba si užiť prvorodeného.

Jasmina na tehotenstvo aktuálne nemyslí, snaží sa docieliť dokonalú postavu:

​V neposlednom rade sa Jasmina nemusí obávať, žeby Sanel nemal spoločnosť rovesníkov. Pár mesiacov pred ňou totiž porodila syna jej staršia sestra. A teraz pribudol do rodiny ďalší prírastok. "Život robí ten najlepší timing. Najskôr moja sestra, potom ja a teraz sesternica. Uvedomujem si nenormálne moc, ako mi tieto deti za posledný rok zväčšili srdce, už teraz som ich dlžníkom," napísala k fotke, kde drží malinké bábätko, zjavne dievčatko, a evidentne si to užíva.

Pri Jasmine sa po stojačky tmolí malý Sanel a dožaduje sa maminej pozornosti. "Ďalšia vec, ktorú som si dnes uvedomila, je, že doma už vôbec nemáme také malé bábätko," okomentovala Jasmina zjavné poznanie v porovnaní s niekoľkotýždňovým dievčatkom. Pochopiteľne, drvivá väčšina komentárov okamžite smerovala k jednej otázke - kedy bude druhé? Podľa Jasmininej prekvapenej reakcie s obyčajným "uuuuž?" je jasné, že trošku času si chcú s Rytmusom dopriať len v trojici. Napokon, Jasmina sa nemá kám ponáhľať, má len 30 rokov a teda času ešte aj na tri deti.

Súvisiace články

Najčítanejšie